Bir yemek insan vücudunda iken para etmez. Aslında mantıklı. Sorun Law'da.O serinin kendi içindeki mantık hatası Law'ın suçu yok.
Bir yemek insan vücudunda iken para etmez. Aslında mantıklı. Sorun Law'da.O serinin kendi içindeki mantık hatası Law'ın suçu yok.
Hükümet meyvenin sahibinden meyveyi almayı bilmiyorsa kendi ayıbı. Meyve o kadar değerliyse Law'ın peşine her türlü düşmeleri lazımdı Shichibukai falan yapmak yerine.Bir yemek insan vücudunda iken para etmez. Aslında mantıklı. Sorun Law'da.
Harbi dördünü topla bir Luffy etmiyor üstüne 10M'lik bir servet de artıyor.Gerçekler ortada;
1500> 500+470+320+200 ?
100 tane de Kid ediyor?Law'ın meyva > on tane Luffy boşuna tartışıyonuz
Goda yine mesajı vermiş, dördünü topla bir Luffy etmez demiş.Gerçekler ortada;
1500> 500+470+320+200 ?
Ee? Hepsini alıyor diye en başında yazdım zaten Alpacim. Ben Kid'in hurdacı diye adini çıkardım la böyle şeyleri sorun edecek değilim. Neyse o.100 tane de Kid ediyor?
Biz de etmiyoruz sonuçta meyve başka.Ee? Hepsini alıyor diye en başında yazdım zaten Alpacim. Ben Kid'in hurdacı diye adini çıkardım la böyle şeyleri sorun edecek değilim. Neyse o.
Reis onla da kurbanlık alır, wano'yu doyurur.Harbi dördünü topla bir Luffy etmiyor üstüne 10M'lik bir servet de artıyor.
4 luffy bile 6 milyar yapıyor yav, nasıl matematik o. :SLaw'ın meyva > on tane Luffy boşuna tartışıyonuz