Ben odenim devri geçti artık. Oden'i artık hedef olarak görüyor reis. Seri sonuna da geçecektir.Bu salak ben Oden'im diyip enmayı ister yav.
Ben odenim devri geçti artık. Oden'i artık hedef olarak görüyor reis. Seri sonuna da geçecektir.Bu salak ben Oden'im diyip enmayı ister yav.
Biz bu yola gönlümüzü koyduk aslahele bi Yamato show yapsın tüm sözlerinizi yüzünüze çarpçam
İyi fikirmiş. Parantez içinin aksi çıktığında oraya istediğim yazıyı yazacaksın dedim bunu yazdırırım artıkŞimdi dönmezse tasketeeee Zoro-kun dediği zaman dönmek zorunda kalcak.
Bu da güzel inceYamate der... Taskete'yi insan sevdiğine der... Yamate daha halktan daha hepimizden.
Sanji ve belki Drake vs QuennBiz bu yola gönlümüzü koyduk aslahele bi Yamato show yapsın tüm sözlerinizi yüzünüze çarpçam
Çatıya çıkacakSanji ve belki Drake vs Quenn
Marco vs King
Getirin ordan Page One, Yamato şov yapsın xd
Şu sahneyi her şeyden çok bekliyormYamato the Bebeğim tayfaya geldiğinde, Zoro'nun elinden Enma'yı almaya çalıştığı bölüm forumda 988 etkisi yapacak. Enma'yı alıp artistlik yapabilirse ayrı makara kılıcı aldıktan sonra gte gelirse ayrı makara dönecek.