Bu adam daha gerçekçi geldi.Yamato'nun şu adamdan farkı yok.
Bu adam daha gerçekçi geldi.Yamato'nun şu adamdan farkı yok.
Ace var. Ace>>>>>>>>>>>>r*inerOda tüm hayatını adasa Reiner gibi bir karakter yaratamaz. Kusursuz ilmik ilmik dokunmuş. Sanki manga karakteri değilmiş de roman karakteriymiş gibi.
En büyük Luffy hayranı o. Foruma geleli 1 hafta olmadı adam Luffy sevgimi ikiye katladı. Reis içerde @RedTeroR
Ayıklıyoruz işte böyle, gerçek fan lazım bizeBeni de o yola sürükleyen DnS'ti Zoro fanlığından uzaklaştırıp Luffy'e terfi ettirdi.
Cidden Ace ve Reiner'ın girdiği psikolojik buhranı bir mi tutuyorsun?Ace var. Ace>>>>>>>>>>>>r*iner
edit: Garp'ın Ace'in yanına çöküp ağlanması>>>>>>>>>>>bütün r*iner panelleri
Ace bu yazdığından çok daha fazlasını yaşadı ama yine zehir zemberek benzetmeler...........Cidden Ace ve Reiner'ın girdiği psikolojik buhranı bir mi tutuyorsun?
Ace: Hüüü babam korsan kral, kötü birisi.
Reiner: İnsan değilim, Babam beni kabul etmiyor, en yakın arkadaşım benim yüzünden öldü, bana şeytan olarak tanıtılan insanları dünyayı kurtarmak için binlercesini öldürmek zorunda kaldım, sevdiğim insanları kurtarmak için şizofren küçük hitler'i öldürmem gerek, o ölse bile bizim için yaşayacağımız yer kalmayacak.
Ace babasının ruhu ile 1 hafta takılsa babası olduğunu bilmeden sana baba diyebilir miyim der.Cidden Ace ve Reiner'ın girdiği psikolojik buhranı bir mi tutuyorsun?
Ace: Hüüü babam korsan kral, kötü birisi.
Reiner: İnsan değilim, Babam beni kabul etmiyor, en yakın arkadaşım benim yüzünden öldü, bana şeytan olarak tanıtılan insanları dünyayı kurtarmak için binlercesini öldürmek zorunda kaldım, sevdiğim insanları kurtarmak için şizofren küçük hitler'i öldürmem gerek, o ölse bile bizim için yaşayacağımız yer kalmayacak.
1000 küsur sayılık seride bi Ace’le ve Garp’ı mı örnek gösteriyorsun reis? İşiyama sapığının yazdığı her karakter R*iner kadar roman karakteri.Ace var. Ace>>>>>>>>>>>>r*iner
edit: Garp'ın Ace'in yanına çöküp ağlanması>>>>>>>>>>>bütün r*iner panelleri
Mikasa mesela Decameron'daki bir karakter gibi.1000 küsur sayılık seride bi Ace’le ve Garp’ı mı örnek gösteriyorsun reis? İşiyama sapığının yazdığı her karakter R*iner kadar roman karakteri.
Aklıma ilk gelen karakterler bunlar:d Forum neticede burası. Hab misali bilgiyi verecen çekilcen^^1000 küsur sayılık seride bi Ace’le ve Garp’ı mı örnek gösteriyorsun reis? İşiyama sapığının yazdığı her karakter R*iner kadar roman karakteri.