Yalnız esinlenmiyor, kişilik bozukluğu var cidden. Tabi, hikaye içinde mantıklı nedenleri var, karaktere ufak bir katman katıyor.Yamato kimlik çalmıyor.Esinlenmek kimlik çalmak değildir.
Yalnız esinlenmiyor, kişilik bozukluğu var cidden. Tabi, hikaye içinde mantıklı nedenleri var, karaktere ufak bir katman katıyor.Yamato kimlik çalmıyor.Esinlenmek kimlik çalmak değildir.
Şizofrenin en önde gideni ya... Bunun kadar problemli karakter yoktur seride. Çocuğu da şizofren yapacak kendi gibi.Momo kalp krizi geçirdi orda ya nasıl bir manyağa çattım diye bakakaldı çocuk. Bu yamatonun psikoloğa gitmesi lazım.
Bak ciddiyim bu kadar korkutucu bir şizofren ilk kez gördüm. Ben Oden'im ne demek yav. Birde momoya falan babanım diyor. Düşünsene 4 metre bir dev ben senin babanım diye kovalıyor elindede topuzuyla.Şizofrenin en önde gideni ya... Bunun kadar problemli karakter yoktur seride. Çocuğu da şizofren yapacak kendi gibi.
Zaten Momo sağlam pabuç değil. Annesi babası ölmüş. Üstüne zamanda yolculuk yapmış. Kız kardeşini koca kadın olarak buluyor falan. Üstüne babasını anasını kasap gibi kesen adamın kızı buna gelip babanım senin diyor. Bunu derken de çok ciddi hiç şüphesi yok cidden Momo’yu öz çocuğu olarak görüyor...Bak ciddiyim bu kadar korkutucu bir şizofren ilk kez gördüm. Ben Oden'im ne demek yav. Birde momoya falan babanım diyor. Düşünsene 4 metre bir dev ben senin babanım diye kovalıyor elindede topuzuyla.
Oda anca bu kadarını yazabilir işte, biraz Isayama'yı örnek alsın. Reiner karakterini incelesin. :/Bak ciddiyim bu kadar korkutucu bir şizofren ilk kez gördüm. Ben Oden'im ne demek yav. Birde momoya falan babanım diyor. Düşünsene 4 metre bir dev ben senin babanım diye kovalıyor elindede topuzuyla.
Oda tüm hayatını adasa Reiner gibi bir karakter yaratamaz. Kusursuz ilmik ilmik dokunmuş. Sanki manga karakteri değilmiş de roman karakteriymiş gibi.Oda anca bu kadarını yazabilir işte, biraz Isayama'yı örnek alsın. Reiner karakterini incelesin. :/
Ben okurken korkmuştum valla.Zaten Momo sağlam pabuç değil. Annesi babası ölmüş. Üstüne zamanda yolculuk yapmış. Kız kardeşini koca kadın olarak buluyor falan. Üstüne babasını anasını kasap gibi kesen adamın kızı buna gelip babanım senin diyor. Bunu derken de çok ciddi hiç şüphesi yok cidden Momo’yu öz çocuğu olarak görüyor...
Reiner gerçekten efsane o kadar derin işlendi ki 4. sezonda en sevdiğim karakterlerden biri oldu.Oda anca bu kadarını yazabilir işte, biraz Isayama'yı örnek alsın. Reiner karakterini incelesin. :/
Kaido'dan o kadar dayak yeme sonucu bir kişide kişilik bozukluğu olması normal.Yalnız esinlenmiyor, kişilik bozukluğu var cidden. Tabi, hikaye içinde mantıklı nedenleri var, karaktere ufak bir katman katıyor.