Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keşke Oda lanetli kılıç muhabbeti yerine meyveli kılıç ve kairoseki kılıçların üzerine düşseydi alt yapısı hazır zaten güzel yedirirdi. Böyle bir olmamışlık var.
 
- Ace’e şans verdi mi? Verdi. Ace değerlendirdi mi? Hayır.

- Teach’e saldırıyordu. Shanks geldi. Savaşı bitirdi. Eğer orada devam etseydi savaş devam edecekti. İntikam için binlerce kişi daha ölecekti. Beyazsakal intikam kötü deyince okeysiniz Garp intikam almayınca kaka adam.

Garp’ın Coby mevzusu hariç bir tane bile falsosu yok.
Şimdi olay Ace şans verdi olayına döndü, Ace şans vermesi farklı Ace ölümünü izlemesi farklı mesele, ace hata yapaiblir verdiği şansı değerlendirmeyebilir ,ama sonuç olarak ailesi, ben sana yaşaman için şans verdim artık ölürsen öl umurumda değil demesi, onu geçtim öz torununu delik deşik ettiler savaşın ortasında oturdu izledi akauini az daha luffy'ide deliyordu

Shanks olayına gelirsek Wb'nin ölüsünün 2 attığı adamı, sizin bahsettiğiniz yüce Garp'ımız 10 saniyede tekleyebilirdi size göre Wb'den çok daha hızlı ve yumrukları ölümcül Teach kim ki karşılayacak, Sırf Garp Teach'e daldı diye kimse savaşa devam ederdi vs demesin bana, hatta sırf az karakterli olsaydı torunun ölümüne yol açan adamı yok etmesi gerekirdi orada, kimse aa garp korsana saldırıyor diye de kimse durdurmazdı özellikle karasakal korsanlarına, garp oradaki elamanların hepsini tekte alırdı size göre yanılmıyorum değil mi?

O hükümet köpekliği olayı zaten ayrı bir olay kimse kimse o konuda bir şey söyleyemez herhalde

Bu arada Babalık neyse odur adam korsan, tatlı su korsanı değil, çıkarları ve tayfasının iyiliği üzerine mantıklı kararlar veriyor. Garp'ın torunu gibi yetiştirdiği Ace'e yapmadığını daha 2 senedir tanıdığı oğlum dediği bu adam yaptı
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık