Kendisinden ilk tiksindiğim an Yamatoya bakarken dans eden Odeni görmemle oldu.Oden sevmeyen birisi nasıl Yamato sevsin? Açıkla lütfen.
Kendisinden ilk tiksindiğim an Yamatoya bakarken dans eden Odeni görmemle oldu.Oden sevmeyen birisi nasıl Yamato sevsin? Açıkla lütfen.
Bana da benzeri olmuştu. Sonra Oden gibi dans ediyor mudur? geyikleri döndü zaten.Kendisinden ilk tiksindiğim an Yamatoya bakarken dans eden Odeni görmemle oldu.
Hayvan düşmanı, halkını katletmeyi normal gören diktatör kadin Luffyi seviyor diye dünya iyisi gibi gösteriliyorAman aman bir güzelliği de yok bence. Ya da bana itici geldiğinden öyle geliyordur.
Çöp karakter ya çok az karakterden nefret ederim biri de Boa kekosu.Hayvan düşmanı, halkını katletmeyi normal gören diktatör kadin Luffyi seviyor diye dünya iyisi gibi gösteriliyor
Yamato, Zoro fanı olursa ısınır mısın?Oden sevmeyen birisi nasıl Yamato sevsin? Açıkla lütfen.
Cinsel çekicilik anlamında övüyordum. :/
İkisi aynı kişi değil? yani Yamato safı aynı sanıyo ama değil...Oden sevmeyen birisi nasıl Yamato sevsin? Açıkla lütfen.
Oden gibi dans ederse favori karakterlerimden olurBana da benzeri olmuştu. Sonra Oden gibi dans ediyor mudur? geyikleri döndü zaten.
Yamato dolma kalem gibi kadın saramaz bence.Oden gibi dans ederse favori karakterlerimden olur
Luffy reis böyle kavrar mı bir gün Yamatoyu?
Yamato çok iddialı aksini iddia edip kızdırma.İkisi aynı kişi değil? yani Yamato safı aynı sanıyo ama değil...
Isınmam Zoro fanı olmak benim gözümde zorunluluk.Yamato, Zoro fanı olursa ısınır mısın?
Şu anda neden Hiyori'ye ısınmadığını anlamış bulunuyoruz.Yamato dolma kalem gibi kadın saramaz bence.
Yamato çok iddialı aksini iddia edip kızdırma.
Isınmam Zoro fanı olmak benim gözümde zorunluluk.
Yani değil. Sanji istese kendini ezdirmez ama ezdirdiği için kendi kusuru.Şu anda neden Hiyori'ye ısınmadığını anlamış bulunuyoruz.
Peki Sanji tekmeleyen köpeği eden kadınlar falan ısınma sebebin mi ?