Üç gün savaşın hepsini görmedik orada. Üç gün boyunca kullanıp kullanmadığını nereden bileceksin?Roger'a karşı da eklemedi bilerek. Kılıçlar değmedi bile ama istese Roger'ın böbrek taşlarını titreşimle kırardı.
Üç gün savaşın hepsini görmedik orada. Üç gün boyunca kullanıp kullanmadığını nereden bileceksin?Roger'a karşı da eklemedi bilerek. Kılıçlar değmedi bile ama istese Roger'ın böbrek taşlarını titreşimle kırardı.
Kullansa ortada Roger kalmazdı. Demek ki kullanmadı.Üç gün savaşın hepsini görmedik orada. Üç gün boyunca kullanıp kullanmadığını nereden bileceksin?
O ilk saldırıda deprem olabilir bu arada, kılıçların ortasında çatlak var. Full deprem abanmış Roger'e.Kullansa ortada Roger kalmazdı. Demek ki kullanmadı.
Bir kılıç tokuşturmayla denklik oluyorsa, vista ile mihawk da denk?Orası savaş alanı, bir vs bir mi dönüyor? Shanks ile meyvesini kullanmadan denk işte. Deprem kullansa ağız burun dağıtacak.
Oden'in Roger ve Wb'a tepkileri belli. Wb'ın roger dan güçlü olduğunu gösteren hiçbir şeyi yok.Roger'a karşı da eklemedi bilerek. Kılıçlar değmedi bile ama istese Roger'ın böbrek taşlarını titreşimle kırardı.
Vista ile Mihawk'ın tokuşturmasından gök yarılmıyor. Shanks ve WB'nin sahnesi denklik sahnesi Big Mom ve Kaido gibi. Bunu anlamak zor mu cidden? Meyve kullanır kullanmaz orasını bilmem de genç hali her türlü güçlüdür Shanks'dan.Bir kılıç tokuşturmayla denklik oluyorsa, vista ile mihawk da denk?
Oden'in Roger ve Wb'a tepkileri belli. Wb'ın roger dan güçlü olduğunu gösteren hiçbir şeyi yok.
Genç hali bence de güçlüdür shanks den ama top tier denilen karakterlerin tek bir açık vermelerinde neler olduğunu oden vs kaido da gördük. Wb o zaman hem yaşlı hem de hasta biriydi. Diğer yonkoular bunu fırsat bilip en güçlü vuruşlarını yapabilirler. O yüzden yaşlı wb>shanks olamaz.Vista ile Mihawk'ın tokuşturmasından gök yarılmıyor. Shanks ve WB'nin sahnesi denklik sahnesi Big Mom ve Kaido gibi. Bunu anlamak zor mu cidden? Meyve kullanır kullanmaz orasını bilmem de genç hali her türlü güçlüdür Shanks'dan.
Yaşlı WB>Shanks demedim ben zaten eşitler dedim. WB, Garp ve Roger gibi üç zirve isimden biri olabilir en kötü onların bir tık altıdır.Genç hali bence de güçlüdür shanks den ama top tier denilen karakterlerin tek bir açık vermelerinde neler olduğunu oden vs kaido da gördük. Wb o zaman hem yaşlı hem de hasta biriydi. Diğer yonkoular bunu fırsat bilip en güçlü vuruşlarını yapabilirler. O yüzden yaşlı wb>shanks olamaz.
Yaşın genç.Dünya gerçeklerini öğrenince Akainu gerçek olsa da yoluna yol olsam dersin.Sen benim nefes almadan akainuya sövdüğüm sahnelerden zevk alıyosun. Hala bir insan nasıl Akainu sever onu bile çözemedim ben