Heee.Bu o bölümde değil... o bölümden 2-3 bölüm sonra falan gösteriliyor bu olay...
Heee.Bu o bölümde değil... o bölümden 2-3 bölüm sonra falan gösteriliyor bu olay...
Biliyor o, bilmez mi hiç, Malum kareyi attım ya sayfada öyle gereksiz tartışma açıyor ki arkada kalsın, Hasan her tartışmaya başladığında kucakta Lütfü atacam artık üzerine, sen mi yamansın biz mi görelim @AlpamisBu o bölümde değil... o bölümden 2-3 bölüm sonra falan gösteriliyor bu olay...
Vallaha unutmuşum filler sahne sandım benim de aklımda vardı öyle şey ama bulamadım bakınca. İnanmıyor musun bana?Biliyor o, bilmez mi hiç, Malum kareyi attım ya sayfada öyle gereksiz tartışma açıyor ki arkada kalsın, Hasan her tartışmaya başladığında kucakta Lütfü atacam artık üzerine sen mi yamansın biz mi görelim @Alpamis
Alpa yanlış yapıyor yav... Luffy zaten iyi bir yerde ama Zoro da iyi bir yerde. Zoro’ya hakkını verse böyle şeyler olmayacakBiliyor o, bilmez mi hiç, Malum kareyi attım ya sayfada öyle gereksiz tartışma açıyor ki arkada kalsın, Hasan her tartışmaya başladığında kucakta Lütfü atacam artık üzerine, sen mi yamansın biz mi görelim @Alpamis
Sana olan inancımı luffy fanlığın bile sarsmıyor düşün artık durumuVallaha unutmuşum filler sahne sandım benim de aklımda vardı öyle şey ama bulamadım bakınca. İnanmıyor musun bana?
Şu yazdığın imkansız bir şey.Genç WB, Roger'e saldırdığı gibi saldırsa iki yonkoyu aynı anda tekler atar.
Mübalağa yaptık, genç WB o haliyle iki yonko yener ama. Roger da yener.Şu yazdığın imkansız bir şey.
Bire bir almakla ikiye bir almak çok farklı şeyler bire bir bile hasarsız alacak olsalar Big Mom'ı, Roger dalga dümenle uğraşmaz direkt kafa atar dalardı.Mübalağa yaptık, genç WB o haliyle iki yonko yener ama. Roger da yener.
Görünüşe göre o yaman son yazana bakarsak.
Montana
www.korsanfan.com