Arclardan çok karakterler tartışılıyor aslında.Şu eski arcların tartışması da bir tatlıya bağlanıp bitmedi be. Halen Marineford,Dressrosa,Enies Lobby falan tartışılıyor
Arclardan çok karakterler tartışılıyor aslında.Şu eski arcların tartışması da bir tatlıya bağlanıp bitmedi be. Halen Marineford,Dressrosa,Enies Lobby falan tartışılıyor
Ciddi şaka yapıyor benceCiddi misin yoksa şaka mı yapıyorsun?
Bence de öyle yapıyor...Ciddi şaka yapıyor bence
Oğlum.baktim gaz olayı yok. Sadece yerde baygın görüyoruz. Yeti Kardeslerinde saldırıları hep patlama etkisi gösterdi. Bildiğin patlatmışlar.@Mr.Bushido @Alpamis bayılma, patlama gücü tartışmasını buraya alalım. Orada(Hazard) bizimkilerin bayılma sebebi gaz bunu bildiğini biliyorum çünkü bu konuda defalarca tartıştık, şimdi olayı patlama gücüne bağlaman çok çaresizce geldi bana
Ben attım Red’ciğim... sıkıntı yoj sjjsjsj@Mr.Bushido @Alpamis bayılma, patlama gücü tartışmasını buraya alalım. Orada(Hazard) bizimkilerin bayılma sebebi gaz bunu bildiğini biliyorum çünkü bu konuda defalarca tartıştık, şimdi olayı patlama gücüne bağlaman çok çaresizce geldi bana
Seni bölüm yorumlarına alalım Alpa’cığım...Oğlum.baktim gaz olayı yok. Sadece yerde baygın görüyoruz. Yeti Kardeslerinde saldırıları hep patlama etkisi gösterdi. Bildiğin patlatmışlar.
Oğlum.baktim gaz olayı yok. Sadece yerde baygın görüyoruz. Yeti Kardeslerinde saldırıları hep patlama etkisi gösterdi. Bildiğin patlatmışlar.
Sağolasın. Mangalifeta o bölümü renklilere koymamışlar herhalde. Sen cizmedin di mi bu sahneyi?Ben attım Red’ciğim... sıkıntı yoj sjjsjsj
Seni bölüm yorumlarına alalım Alpa’cığım...
Bu o bölümde değil... o bölümden 2-3 bölüm sonra falan gösteriliyor bu olay...Sağolasın. Mangalifeta o bölümü renklilere koymamışlar herhalde. Sen cizmedin di mi bu sahneyi?