Yukarıda nerede uçmuşum.Sen de uçma biz de Akainu severiz de Roger ile WB saldırısı arasında kalsa atomlarına ayrılır.
Yukarıda nerede uçmuşum.Sen de uçma biz de Akainu severiz de Roger ile WB saldırısı arasında kalsa atomlarına ayrılır.
Oraları izlemem ben. Animede reis 5 dakika dayak yiyor.Bense Akainu'nun iki büklüm olmuş halde küfür edip yaprak gibi süzülmesinde büyük haz almıştım
Hasta WB'ye onları yapması bir şey ifade etmez. Dinç bir WB, Akainu'yu parça pinçik eder. Boş yere haz almışsın o sahnelerden.Yukarıda nerede uçmuşum.
Sen benim nefes almadan akainuya sövdüğüm sahnelerden zevk alıyosun. Hala bir insan nasıl Akainu sever onu bile çözemedim benAce'nin ölümünü severim ama asıl favorim biraz sonrasıdır.
Seyirciler WB Akainu'yu eziyor diye gaza gelir.
Reis sonra red dog saldırısı ile ayağa kalkıp donut yapma işlemine devam eder.
Seyirciler şoka uğrar.
Sen de mi gideceksin WB derler.
Devamında WB'nin hamlesini izlemem.
Benim için zirve o şok ifadeleridir.
Reisin donut yapma sahnelerinin reaksiyonları çok güzeldir.
Seyirci her donut için Ace'yi hatırlayıp bir kayıp daha mı der.
Bense adaletin donut ile gerçekleşmesinden büyük bir haz duyarım.
Aradaki güç dengesi konu dışı. Kişisel zevkim bu benim. Sen de başka sahneyi seversin.Hasta WB'ye onları yapması bir şey ifade etmez. Dinç bir WB, Akainu'yu parça pinçik eder. Boş yere haz almışsın o sahnelerden.
WB de BB'den aparkat yiyor animede ne yapalım yani xDOraları izlemem ben. Animede reis 5 dakika dayak yiyor.
Yavaş atsın.Genç WB, Roger'e saldırdığı gibi saldırsa iki yonkoyu aynı anda tekler atar.
Denizciler içinde WB dengi tek karakter Garp ve Sengoku'dur, yeni nesil amirallerin dengi yeni nesil yonkolar. Akainu yine Big Mom'u, Kaido'yu falan zıplatır ona şüphe yok.Aradaki güç dengesi konu dışı. Kişisel zevkim bu benim. Sen de başka sahneyi seversin.
Adam o yaşında Shanks ile denk tokuşturuyor kılıcı, yirmi yaş geç olsa Shanks'ın vücudunun yarısını koparıp atacak.Yavaş atsın.