Bence yine bizim forumla Wg iyi OP ile alakası olmayan yerler tamamen çöplük içindeBunu önceden görmüştüm. Elemanlar iş olsun torba dolsun diye içerik üretiyorlar. Hatta bu gördüklerim arasında en berbat olanlardan ilk 10'a oynar.

Bence yine bizim forumla Wg iyi OP ile alakası olmayan yerler tamamen çöplük içindeBunu önceden görmüştüm. Elemanlar iş olsun torba dolsun diye içerik üretiyorlar. Hatta bu gördüklerim arasında en berbat olanlardan ilk 10'a oynar.
Hiçbir şeye dikkat etmiyorsun MW.Ne mangakaya ne mangada olanlara.Killer dediğin adam daha taze bunlar gibi 40 yıllık korsan değil.Onlara da dikkat ediyoruz merak etme.
Listeyi yapan kesin Crocodile fanı.Okumuyorlar zatenSen Onedio'nun yaptığı listeyi görsen kör olursun.
![]()
Bence Katakuri Jackin yerinde olsa yenilmez, hatta ikisini de indirirdiHala kıyaslanır ki adam çok güçlü.Ama kedi ve köpek sulong formlarıyla Jack dengi oldular bence.Yani adamın karşısında 2 tane kendi gibi Jack vardı ve yenildi.Kaido boşa övmüyor.2 Sulong amiral altı her karakteri indirirler bence beraber dövüştüklerinde.
Jack veteran lvl karakterleri indirirken kan ter içinde kalıyordu bundan önceki bölümde.2 Sulong mink kralının kendisini tokatlamasında anormal bir şey yok.Adam üst düzey komutanlardan biri değil çünkü.Bence Katakuri Jackin yerinde olsa yenilmez, hatta ikisini de indirirdi
WG en kötü yerleden birisi o konularda.Sulong minkler vs Linlin konusu gibi 50 tane daha öyle konu var.Bence yine bizim forumla Wg iyi OP ile alakası olmayan yerler tamamen çöplük içindeO listelerin hiçbirini ciddiye bile almıyorum.
Sen dikkat ediyorsun ya bize gerek kalmıyorHiçbir şeye dikkat etmiyorsun MW.Ne mangakaya ne mangada olanlara.
Birer tane 1 milyarlık sulong toplam 2 milyar diyoruz Kata alırdı diyorsunuz.Ne diyeyim...Bence Katakuri Jackin yerinde olsa yenilmez, hatta ikisini de indirirdi
Senin aksine istatistiklere değil maç sonucuna bakıyorum ben.Sen dikkat ediyorsun ya bize gerek kalmıyorçiz bir manga okuyalım.?
Birer tane 1 milyarlık sulong toplam 2 milyar diyoruz Kata alırdı diyorsunuz.Ne diyeyim...
Adam geleceği görüyor. Üstüne logia tarzı bir yeteneği var, ve Sulong formu uzun süren bir şey değil. Hatta 1 saat sürüp sürmediğini bile bilmiyoruz.Sen dikkat ediyorsun ya bize gerek kalmıyorçiz bir manga okuyalım.?
Birer tane 1 milyarlık sulong toplam 2 milyar diyoruz Kata alırdı diyorsunuz.Ne diyeyim...
Ama mangaka istatistikler doğru veri diyor.Senin aksine istatistiklere değil maç sonucuna bakıyorum ben.
Strateji uygularsa belki.Ama süreyi bitirmeden sulonglara vurup indiremez.Takım olacaklar üstelik.Sizin yazdıklarınızda aparkatlarla Kata indirir izlenimi alınıyordu.Adam geleceği görüyor. Üstüne logia tarzı bir yeteneği var, ve Sulong formu uzun süren bir şey değil. Hatta 1 saat sürüp sürmediğini bile bilmiyoruz.
Yani Katakuri gibi donanımlı biri ikisinin de Sulong formuna dayanabilir.
Formlarından çıktı mı zaten kazanacaktır.