Ben de forumda baktığım her sayfa da 4v2 olduğunu görüyorum. O yüzden ben de eminim artık 4v2 hayırlı olsun...Bu yorumu gayet ciddi bir şekilde değerlendirdim, enine boyuna düşündüm ve sonuç olarak 4v2 gerçekleşmiş, artık buna eminim
Ben de forumda baktığım her sayfa da 4v2 olduğunu görüyorum. O yüzden ben de eminim artık 4v2 hayırlı olsun...Bu yorumu gayet ciddi bir şekilde değerlendirdim, enine boyuna düşündüm ve sonuç olarak 4v2 gerçekleşmiş, artık buna eminim
Reyiz alt tarafı Zoro fanıyız, suç örgütü değiliz skskskskBu toplu hareket etme şeylerini diyorum. Bazen insan düşünmüyor değil yani.
Nasıl dayatamaz la? WB Ace'e ne laf dinletmiş? Luffy'nin Zoro'yu o durumda dinlemesi her zaman öyle olacağı anlamına gelmiyor. Yeri geldi mi Nami'yi nasıl susturduğunu gördük. Yani yerine göre bu durum değişir. Zoro orada doğru bir şey dediği için ona laf etmedi. Tayfadan ben ayrılırım derken orada parmak basilmak istenen nokta tayfa ve özellikle de Luffy adına iyi niyetle verilmiş bir karardı. Luffy herhalde Zoro'ya orada kes sesini demeyecek. Aynı WB'nin de Ace'e laf dinletememesi gibi. Orada fazla da diretmedi. Çünkü Ace'in de haklı olduğunu biliyordu.Luffy, Roger ya da WB gibi kendi başına bir karar alıp onu dayatamaz. Zoro'nun yeri geldiğinde kararına etki ettiği görülüyor Usopp olayında.Bırakır giderim diyor adam Luffy ağzını açamıyor orada.
Kim laf atmış lan tayfa'nın portakalı kek'ine?One Piece'in biricik Megami, ulu tanrıçası Nami-sama'ya yapılan hakaretleri buradan tek tek kınıyom.
Şu hikaye sandığın içine sıkışan adamla aynı. Bence tekrarlaması hoş.olöaz ki bu hijaye olmasa dahi çok akla gelir bir şey olur. Gemi yapan adamın hazinesi de bence boş bir şey olmamalı. Luffy gülmedi mesela sandıklara. Joy Boy insanların hayatını ortaya koyduğu bir şeyi boş yaparak onlara hakaret etmez bence.Bence Roger'ın gülme sebebi ile Oden'in ağladıktan sonra gülme sebebi aynı.
Bence Gülünç Masaldaki hazinenin içi bomboştu.Hepsi ilk başta hazineyi gördüklerinde gülmüşlerdi hatırlıyorsanız.Oden'in haberi okuduğunda gülme sebebi ise "Dünyanın en büyük zenginliğini orada bıraktım." cümlesi.Bir tür "Şaka" yapıyor bence Roger burada. Fıkra, Masal gibi bir olay yani bu yaptığı.
Biz güldüren masallara genellikle başka isim takarız ama işte bu tam olarak Laugh Tale bana göre.
Ben, o banlansın diye hashtag bile açtım.
One Piece'in biricik Megami, ulu tanrıçası Nami-sama'ya yapılan hakaretleri buradan tek tek kınıyom.
Zoro Namiyi shiplerken bir şey biliyoruz ?@Yubashiri-sama @Aiden
Nami tam bir bedeseme'ci değil midir? boğaz sıkma, ayak yalatma... Hepsi var.