İlk kez gördüğüm için olabilir mi?D:Valla ben düşüncemi sebepleriyle gayet güzel anlatabildiğimi düşünüyorum. Kaldı ki bu benim için yeni bir düşünce değildi ama sizi şimdi tetikledi ilginç
İlk kez gördüğüm için olabilir mi?D:Valla ben düşüncemi sebepleriyle gayet güzel anlatabildiğimi düşünüyorum. Kaldı ki bu benim için yeni bir düşünce değildi ama sizi şimdi tetikledi ilginç
Baş karaktere ballı demekte kolaya kaçmak be reisBu arada Luffy net bir şekilde bu serinin en şanslı karakteridir. Baya baya ballıdır yani... Hatta ben Oda’nın, Luffy’i kendinden çok daha güçlü kişilerin ve normalde o an boyunu aşacak durumların içine sokarken, arkasından şöyle dediğine eminim.... ksksks
Bu kıskançlığın temeli burada atıldı.Fetiş ya Luffy...! Ksjsksk
İşte ilk yazdığımda görmesen de görmen lazımdı. Luffy kalkanlarız her zaman devrede değil mi sizin? Kdksksİlk kez gördüğüm için olabilir mi?D:
Yani Luffy kaptan. Tayfa kurmak istiyor da tayfa tek başına mı kurulan bir şey... xd L uffy'nin geminin direği ise geminin gitmesini sağlayan yelkeni ve dümeni de mi acaba Luffy?Yok her pohu kaptan yer diğerlerinin bir katkısı yoktur
Ne fetiş kastınız be birader xD
Ama bu çok ballı Jacqu’cuğumBaş karaktere ballı demekte kolaya kaçmak be reis
Ulan Oda!!! KekskskBu kıskançlığın temeli burada atıldı.
Biz Zoro fanımıyız ki sevdiğimiz karakter eleştirildiğinde haberleşip savunalım hemen.İşte ilk yazdığımda görmesen de görmen lazımdı. Luffy kalkanlarız her zaman devrede değil mi sizin? Kdksks
Tayfayı kurmak ile tayfa içerisinde iş dağılımı yapmak gibi konular aynı mı sence merak ettim?Yani Luffy kaptan. Tayfa kurmak istiyor da tayfa tek başına mı kurulan bir şey... xd L uffy'nin geminin direği ise geminin gitmesini sağlayan yelkeni ve dümeni de mi acaba Luffy?
Sunny'nin ismini bile birlikte seçiyorlar. xd
Bu arada Robin işini biliyormuş cidden tekrar eski bölüme bakınca. Mutlaka geçmişine yönelik adult bir seri çıkmalı.
Daha demin yaptığınız neydi reyiz ksjsksk Kaldı ki beraber kurdular dediğim yerde Luffy eleştirisi bile yok düşün artıkBiz Zoro fanımıyız ki sevdiğimiz karakter eleştirildiğinde haberleşip savunalım hemen.
Bilmem sence aynı mı? Nereden bunu çıkardın ben de bunu merak ettim.Tayfayı kurmak ile tayfa içerisinde iş dağılımı yapmak gibi konular aynı mı sence merak ettim?