Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy, Roger ya da WB gibi kendi başına bir karar alıp onu dayatamaz. Zoro'nun yeri geldiğinde kararına etki ettiği görülüyor Usopp olayında.Bırakır giderim diyor adam Luffy ağzını açamıyor orada.
Nasıl dayatamaz la? :D WB Ace'e ne laf dinletmiş? :D Luffy'nin Zoro'yu o durumda dinlemesi her zaman öyle olacağı anlamına gelmiyor. Yeri geldi mi Nami'yi nasıl susturduğunu gördük. Yani yerine göre bu durum değişir. Zoro orada doğru bir şey dediği için ona laf etmedi. Tayfadan ben ayrılırım derken orada parmak basilmak istenen nokta tayfa ve özellikle de Luffy adına iyi niyetle verilmiş bir karardı. Luffy herhalde Zoro'ya orada kes sesini demeyecek. Aynı WB'nin de Ace'e laf dinletememesi gibi. Orada fazla da diretmedi. Çünkü Ace'in de haklı olduğunu biliyordu.

Roger ve WB ornegin yanlış oldu. Big Mom diyeceksin. Big Mom'ın hiçbir şey umurunda olmaz istersen sen onun adına iyilik yaptığını düşünerek karar ver. Onun dediği olacak. Yoksa fişini çeker.

Luffy dedi diye hepsi 2 yıl eğitim aldı.
 
Bence Roger'ın gülme sebebi ile Oden'in ağladıktan sonra gülme sebebi aynı.
Bence Gülünç Masaldaki hazinenin içi bomboştu.Hepsi ilk başta hazineyi gördüklerinde gülmüşlerdi hatırlıyorsanız.Oden'in haberi okuduğunda gülme sebebi ise "Dünyanın en büyük zenginliğini orada bıraktım." cümlesi.Bir tür "Şaka" yapıyor bence Roger burada. Fıkra, Masal gibi bir olay yani bu yaptığı.
Biz güldüren masallara genellikle başka isim takarız ama işte bu tam olarak Laugh Tale bana göre.
Şu hikaye sandığın içine sıkışan adamla aynı. Bence tekrarlaması hoş.olöaz ki bu hijaye olmasa dahi çok akla gelir bir şey olur. Gemi yapan adamın hazinesi de bence boş bir şey olmamalı. Luffy gülmedi mesela sandıklara. Joy Boy insanların hayatını ortaya koyduğu bir şeyi boş yaparak onlara hakaret etmez bence.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık