Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy için şans faktörü yok diyen yalan söyler. Kurgu murgu, şanslı bir karakter olarak kurgulanmış işte.
Çizer bizim gözümüze sokarak yaptığı için kimisinin hoşuna gitmiyor ama Oda Luffy'nin çok zor durumlara düşmesini seviyor. E ana karakteri bırakıp seriyi devam ettiremeyeceğine göre o kötü durumdan kurtarması gerekiyor. Genel olarak emeğin büyük bölümünü zorlu durumlara sokma kısmına harcadığı için kalitesiz kurtuluşlar yaşatıyor Luffy'e.
 

Üye silindi 5781

"O gün güldüğüm kadar hiç gülmedim, o gün ağladığım kadar hiç ağlamadım ve içmedim. Kaptanımız mükemmel bir hayat yaşadı."

Hem çok ağlamak hem de çok gülmek böyleymiş demek. İlk okuduğumda anlamamıştım niye kaptanının ölümüne gülüyor diye.
Bence Roger'ın gülme sebebi ile Oden'in ağladıktan sonra gülme sebebi aynı.
Bence Gülünç Masaldaki hazinenin içi bomboştu.Hepsi ilk başta hazineyi gördüklerinde gülmüşlerdi hatırlıyorsanız.Oden'in haberi okuduğunda gülme sebebi ise "Dünyanın en büyük zenginliğini orada bıraktım." cümlesi.Bir tür "Şaka" yapıyor bence Roger burada. Fıkra, Masal gibi bir olay yani bu yaptığı.
Biz güldüren masallara genellikle başka isim takarız ama işte bu tam olarak Laugh Tale bana göre.
 
Bu arada Luffy net bir şekilde bu serinin en şanslı karakteridir. Baya baya ballıdır yani... Hatta ben Oda’nın, Luffy’i kendinden çok daha güçlü kişilerin ve normalde o an boyunu aşacak durumların içine sokarken, arkasından şöyle dediğine eminim.... ksksks
 
Tayfanın ilk üyesi olarak ve katılış şekli olarak ve Zoro’nun da tayfaya katılmadan önce diğer üyeleri Luffy ile beraber etkilemesi olarak gayet de tayfayı beraber kurdular denilebilir reyiz. O yüzden bunda bu kadar şaşırılacak bir şey yok :D Ayrıca Luffy’nin aynı anda iki Yonko almasından çok daha mantıklı olduğuna inanıyorum bu yazdığımın :D
Hatta Coby de var. O da tayfayı kuranlardan biri.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık