Luffy'nin tekniklerini kullanabilir mi ? Örneğin "Red Hawk"ı kullanabilir mi ?Evet, ama her şeyi ters olur.
Luffy'nin tekniklerini kullanabilir mi ? Örneğin "Red Hawk"ı kullanabilir mi ?Evet, ama her şeyi ters olur.
Öyle bir fanart vardı sanki.Sonrasında Akainu bildiğin içinden geçti. Ölüm şekline bakarsak pek şanslı sayılmaz.
Umarım siyah ve beyaz/gri tonlarında olur.
Aynı şekilde kullanamaz, sadece yansıtabilir.Luffy'nin tekniklerini kullanabilir mi ? Örneğin "Red Hawk"ı kullanabilir mi ?
Meyve bayağı güçlüymüş o zaman. Gücü kısılan meyvelerden sayılabilir bence.Aynı şekilde kullanamaz, sadece yansıtabilir.
Karakteri olduğundan birazcık fazla seksüalize etseler de buradaki renklendirmesi iyi. Umarım buna yakın çıkar.Öyle bir fanart vardı sanki.
Tayfaya bunu mu istiyoruz , yoksa bunu mu?
Bala kurtulmak senin zihninde nasıl bir şey acaba? Ace'yi kurtarmaya çalışan tonla karakter var orda, kurtulmasının nesi bal? Bal ile kurtulmanın seride bir sürü örneği var da bu olayın bal ile alakası ne çözemedim?
Crocodile gibi luffy ve wb hater'ı birinin ace'i kurtarması bal'dır.Bala kurtulmak senin zihninde nasıl bir şey acaba? Ace'yi kurtarmaya çalışan tonla karakter var orda, kurtulmasının nesi bal? Bal ile kurtulmanın seride bir sürü örneği var da bu olayın bal ile alakası ne çözemedim?
Ace daha ballı o zaman. Hakiden nasibini almamış düşük zekalı kardeşi Kral Haki patlatıp kurtarıyor.Evet. Mesela idam edilecekken, yıldırım çarpabilir.
Luffy'nin düşmanları ona daha çok yardım ediyor la. Ace ballı olsa yaşardı, bal farklı bi olay. Bal dediğin şey seni 1000 kere ölümden kurtarır Luffy'de gördüğümüz üzre.Crocodile gibi luffy ve wb hater'ı birinin ace'i kurtarması bal'dır.
Tayfanın ilk üyesi olarak ve katılış şekli olarak ve Zoro’nun da tayfaya katılmadan önce diğer üyeleri Luffy ile beraber etkilemesi olarak gayet de tayfayı beraber kurdular denilebilir reyiz. O yüzden bunda bu kadar şaşırılacak bir şey yok Ayrıca Luffy’nin aynı anda iki Yonko almasından çok daha mantıklı olduğuna inanıyorum bu yazdığımınOha laaa. Luffy ile Zoro tayfa kurdu ne? Luffy tayfa kurdu ilk olarak da Zoro'yu aldı. Bu Zoro fanları yakında Zoro'yu kaptan da yapar.