Ben konuyu açıkladım eski Roger'ın merhaba Korsanları geliyor.Önümüzdeki sayı ile ilgili bir editörün ağladığı söyleniyor. Konuşuldu mu burada durum hakkında?
Ben konuyu açıkladım eski Roger'ın merhaba Korsanları geliyor.Önümüzdeki sayı ile ilgili bir editörün ağladığı söyleniyor. Konuşuldu mu burada durum hakkında?
Yok kafasını keseceklerdi hatta Mr.3 kafasına doğru sallamak zorunda kalmıştı Luffy bayıltmasaydı.Babası gibi idam etmeyecekler miydi, hem kafasız olmasını donut olmasına tercih ederdim şahsen
Babasının kafasını kesiyorlar galiba. Gerçi yüzsüz herif olduğu için önemli değil.Babası gibi idam etmeyecekler miydi, hem kafasız olmasını donut olmasına tercih ederdim şahsen
Yok kafasını keseceklerdi hatta Mr.3 kafasına doğru sallamak zorunda kalmıştı Luffy bayıltmasaydı.
Roger'ı mızarklamıyorlar mıydı ya halla halla anime etkileri mi bunlar, mızrakladıktan sonra mı kafayı kesiyorlar yoksaBabasının kafasını kesiyorlar galiba. Gerçi yüzsüz herif olduğu için önemli değil.
Editöre inananı kaçırmışım tüh.Konuşuldu. Kimse inanmadı editöre. Editör ile dalga geçildi. Editöre inanan bir kişi vardı onu da dışladılar, sonra da ban attılar.
Evet. Mesela idam edilecekken, yıldırım çarpabilir.O 500 örnek Ace'in başına gelse Ace de kurtulurdu zaten... Adam idamdan kurtuldu bundan daha ballı olabilir mi?
Bunun bahsi seri içerisinde geçti, korsanlar genellikle Dünya Hükümeti'ne direkt savaş açan bir kitle değil. Devrimciler ise direkt olarak Hükümeti devirmek istiyor, Dragon'un ödülü İmparatorlarla aynı skalada çıkar.Sabonun 602 milyon aldığı yerde Dragondan çok büyük ödül beklemeyin derim.
Hatta devrim ordusundan çok şey beklememekte fayda var. Ben çok ümitliydim şu an sıfır.
Toki ve Hiyor'nin saçları kadar kötü olamayacağından emin olabilirsin.Yamato'nun saçı ne renk olacak acaba?