Oda belirliyordur. Yani onun belirlemesi daha mantıklı olurSaç renklerini Oda mı belirliyor ?
Oda belirliyordur. Yani onun belirlemesi daha mantıklı olurSaç renklerini Oda mı belirliyor ?
Siyah saçlı kadınlara hasret kaldık seride.Yamato'nun saçı ne renk olacak acaba?
Karakter'ler seri üretime döndü...Eğer Oda biraz adamsa turuncu yapar
Çizer bizim gözümüze sokarak yaptığı için kimisinin hoşuna gitmiyor ama Oda Luffy'nin çok zor durumlara düşmesini seviyor. E ana karakteri bırakıp seriyi devam ettiremeyeceğine göre o kötü durumdan kurtarması gerekiyor. Genel olarak emeğin büyük bölümünü zorlu durumlara sokma kısmına harcadığı için kalitesiz kurtuluşlar yaşatıyor Luffy'e.Luffy için şans faktörü yok diyen yalan söyler. Kurgu murgu, şanslı bir karakter olarak kurgulanmış işte.
Hafif gri'li siyah bence de en iyisi. Bu arada kaidou turkuazı ne la djhsnsgsjvsSiyah saçlı kadınlara hasret kaldık seride.
Bence saçı siyah ya da pembe/mor, üzerindeki giysisi de Kaido turkuazı olur.
Kopyala-yapıştır şeklinde çalılıyor Oda efendiKarakter'ler seri üretime döndü...
Bence Roger'ın gülme sebebi ile Oden'in ağladıktan sonra gülme sebebi aynı."O gün güldüğüm kadar hiç gülmedim, o gün ağladığım kadar hiç ağlamadım ve içmedim. Kaptanımız mükemmel bir hayat yaşadı."
Hem çok ağlamak hem de çok gülmek böyleymiş demek. İlk okuduğumda anlamamıştım niye kaptanının ölümüne gülüyor diye.
Shdhdj ejderha turkuazı işteHafif gri'li siyah bence de en iyisi. Bu arada kaidou turkuazı ne la djhsnsgsjvs
Hatta Coby de var. O da tayfayı kuranlardan biri.Tayfanın ilk üyesi olarak ve katılış şekli olarak ve Zoro’nun da tayfaya katılmadan önce diğer üyeleri Luffy ile beraber etkilemesi olarak gayet de tayfayı beraber kurdular denilebilir reyiz. O yüzden bunda bu kadar şaşırılacak bir şey yok Ayrıca Luffy’nin aynı anda iki Yonko almasından çok daha mantıklı olduğuna inanıyorum bu yazdığımın