Üye silindi 1004
Cık tam olarak değil. Sürekli Dünya Hükumetini yöneten karanlık bir güç imasını yapıyordu Oda. Zaman atlamasından önce Dof'un konuştuğu yetkiliden tut, Akainu'nun ihtiyarlara "siz emir kulusunuz ulan" çekmesine kadar.Im de uydurma
Cık tam olarak değil. Sürekli Dünya Hükumetini yöneten karanlık bir güç imasını yapıyordu Oda. Zaman atlamasından önce Dof'un konuştuğu yetkiliden tut, Akainu'nun ihtiyarlara "siz emir kulusunuz ulan" çekmesine kadar.Im de uydurma
Muhtemelen Oden dans ederken bunlar içiyorduAaaaa doğru orası ayrıca Wano.
Wano'nun kapılarının yakınından geçmeyen Roger, Beyazsakalla beraber sake içiyor.

Bir korsan olduğu belliydi zaten çağ öncesinde. Fakat Xebec'in tayfaya bu BM, WB, Kaido'nun eklenme olayı Mangaka'nın sonradan düşünüp yaptığı kesin.Xebec varken WB'nin D. meselesinden bihaber gezmesi, hiç örnek bile verilmemesi tuhaf harbiden. Sözde çağ onunmuş bir zamanlar.

Beyazsakal ve Roger zenne olarak Oden'i bile çağırmış olabilir. Adam Beyazsakal ve Roger'a, Wano da alkol aldırtıyor.Muhtemelen Oden dans ederken bunlar içiyordu
Çünkü zamanlama falan derken ölmeden önce Wano'da içmeleri lazım. Oden gaydırı gubbak cemilem ile zenne gibi oynarken bunlar kafaları çekmiş. Dansözsüz olmaz tabii

Bana geçmedi, hele o sunuşla hiç geçmedi. Neymiş kimse kıçını oturtamıyormuş da o masaya, yaşlılar en tepedeymiş, sonra hopppp kandırdım Im var Im. Bu ne lanCık tam olarak değil. Sürekli Dünya Hükumetini yöneten karanlık bir güç imasını yapıyordu Oda. Zaman atlamasından önce Dof'un konuştuğu yetkiliden tut, Akainu'nun ihtiyarlara "siz emir kulusunuz ulan" çekmesine kadar.

Yine yiyorsun devletin içinde devlet var. Paralel yapılanma gibi. Zaten Dünya Hükumeti hiçbir zaman tam anlamıyla açıklanmayan bir yapıydı.Bana geçmedi, hele o sunuşla hiç geçmedi. Neymiş kimse kıçını oturtamıyormuş da o masaya, yaşlılar en tepedeymiş, sonra hopppp kandırdım Im var Im. Bu ne lan
Oden: Ölüyorum yardım et RacırBeyazsakal ve Roger zenne olarak Oden'i bile çağırmış olabilir. Adam Beyazsakal ve Roger'a, Wano da alkol aldırtıyor.
Roger, Wano'ya girmiyor bile kahkahalık konu.

Acayip keyifliyim şu an
 Acayip keyifliyim şu an 
Neden?Oden: Ölüyorum yardım et Racır
Roger: Biz başta dedik oğlum yardım edelim mi diye..
Roger: Sen oyna dilber.. Sake getirin.. Size Garp ile nasıl bu WB'nin tayfanın içinden geçtiğimizi anlatacağım ehehehe
Yabancı forumlarda açılmalık konu ya resmenAcayip keyifliyim şu an

Herhalde daha atmosferik gözükeceğini düşünüp Wano'ya çizmiş ikisini.Oden: Ölüyorum yardım et Racır
Roger: Biz başta dedik oğlum yardım edelim mi diye..
Roger: Sen oyna dilber.. Sake getirin.. Size Garp ile nasıl bu WB'nin tayfanın içinden geçtiğimizi anlatacağım ehehehe
Yabancı forumlarda açılmalık konu ya resmenAcayip keyifliyim şu an