Adamlar Wano'da içtiği sıra Wanolular kurtuluş mücadelesi veriyorNeden?

Ace'in Roger'ın oğlunu bilmiyorlarmış iyi ki. Babasının yaptıklarını düşününce çocuğu iyi kovmamışlarHerhalde daha atmosferik gözükeceğini düşünüp Wano'ya çizmiş ikisini.![]()

Adamlar Wano'da içtiği sıra Wanolular kurtuluş mücadelesi veriyorNeden?
Ace'in Roger'ın oğlunu bilmiyorlarmış iyi ki. Babasının yaptıklarını düşününce çocuğu iyi kovmamışlarHerhalde daha atmosferik gözükeceğini düşünüp Wano'ya çizmiş ikisini.![]()
Keyiflendirmesi güzel seni. Ben hiç keyif alamıyorum spoiler takip ettiğimden. Spoiler alışkanlığımı bırakmalıyım.Adamlar Wano'da içtiği sıra Wanolular kurtuluş mücadelesi veriyorDüşünüyorduk ki WB Oden'in ölümünü duyunca Wanonun içinden neden geçmedi. Herifler Wano'da kafayı çekip geri dönmüş resmen
Ace'in Roger'ın oğlunu bilmiyorlarmış iyi ki. Babasının yaptıklarını düşününce çocuğu iyi kovmamışlar![]()
Farklı bir şey mi oldu yahu? Merak ettim bak şimdi.Keyiflendirmesi güzel seni. Ben hiç keyif alamıyorum spoiler takip ettiğimden. Spoiler alışkanlığımı bırakmalıyım.
Adeta Zoro'ya yapılmış bi sözlü saldırı olmuş. Zoro olsa hem yönetici olmazdı, hem de Wano'ya geri dönmezdi.
Sözlü saldırı miAdeta Zoro'ya yapılmış bi sözlü saldırı olmuş. Zoro olsa hem yönetici olmazdı, hem de Wano'ya geri dönmezdi.
Orochi hayatında ilk defa aklı başında ve güçlü erkek gördü o yüzden korkmuştur. "Bu Oden gibi değil kandıramam ben bunu" demiştir. Zoro'dan daha çok korktuğu bir gerçek.Sözlü saldırı mi
Tamamen aynı kişi değiller zaten. Sadece hikaye içinde çok fazla benzer rolleri var. Güzel listelemisler sitede.Özellikle Hiyori-Toki ve Orochi'nin korkusu çok benzer.
Panelleri karşılaştırınca Oden'den daha fazla korktuğu belli oluyor bence.Orochi hayatında ilk defa aklı başında ve güçlü erkek gördü o yüzden korkmuştur. "Bu Oden gibi değil kandıramam ben bunu" demiştir. Zoro'dan daha çok korktuğu bir gerçek.![]()
Hala Kaido ile birlikte Onishigima mı neydi ya oradalar.Bigmoma ne oldu ben kaçırdım yoğunluktan kaido ile birlikteydi en son ?