Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yanlış bakmışlar :S Bu herif hem Luffy hem Zoro'yu belki ucundan acık Sanji'yi tek potada eritmiş :S
Kılıcı zencileştirmek o kadar kısa sürede olur mu lan hiç diyecektim ki Luffy'nin b.hakinin en üst düzey versiyonunu 2-3 gün günde öğrenmesi aklıma gelince vazgeçtim. Ama aklıma takılıyor yine de. Roger, Wb, Shanks gibi adamlarda niye bunu göremedik? Sadece b.hakiyle alakalı olmadığı için mi yoksa?
Reyiz Oda'nın gittiği yol belli, Ray Luffy'e temelleri öğretti dendi ama görüyoruz ki ileri kullanım senaryolarını da az çok muhabbet ederek aktarmış ama Luffy mal olduğu için o zaman değil şimdi aklına geliyor. Adama düşünerek hareket et demiş 2 sene sonra flashbackte aklına geliyor kekonun... büyük ihtimalle bu b.haki kullanımında da hem Hyogoro hem Ray fbleri görülecektir :S görülmezse allah belanı versin oda
Şebek sonradan girdi hikayeye bu konuşmada çok net görüyorsun, Şebek varken Teach'i neden sorsun yada Şebek varken Roger e niye sorsun. Oda çok oynamış hikaye ile.
Rocks, Şebek, im bunlar sonradan çıkan icatlar.
Şebek o zamanlar D adını saklıyor olabilir :S Zaten tüm olaylar bittikten seneler sonra Denizciler aktarıyor hikayesini adamın. Biliyorsun ki Denizciler Ace'in gerçek kimliğini de biliyorlardı, hatta annesinin de sonradan neler yaptığı öğrenmişlerdi bi şekilde. Belki Şebek o zamanlar Law gibi D ismini gizliyordu :S açık kapı var, Oda bırakmış :T

Reyiz Oda'nın gittiği yol belli, Ray Luffy'e temelleri öğretti dendi ama görüyoruz ki ileri kullanım senaryolarını da az çok muhabbet ederek aktarmış ama Luffy mal olduğu için o zaman değil şimdi aklına geliyor. Adama düşünerek hareket et demiş 2 sene sonra flashbackte aklına geliyor kekonun... büyük ihtimalle bu b.haki kullanımında da hem Hyogoro hem Ray fbleri görülecektir :S görülmezse allah belanı versin oda
O esnada Oda

Eskisi gibi tüm tayfanın ayrı ayrı dövüşmesini özledim mesela alabasta gibi. Zoro vs mr1 sanji vs ms2 gibi herkesin adam akıllı ölümüne dövüşmeleri. 3d2yden beri böyle bir durum meydana gelmedi. Sanjiyi ve zoroyu tam güç görmeyi özledim.

Eskisi gibi tüm tayfanın ayrı ayrı dövüşmesini özledim mesela alabasta gibi. Zoro vs mr1 sanji vs ms2 gibi herkesin adam akıllı ölümüne dövüşmeleri. 3d2yden beri böyle bir durum meydana gelmedi. Sanjiyi ve zoroyu tam güç görmeyi özledim.
Bende zaman atlaması öncesinden yanayım bu konuda. Atlama öncesi her konuda atlama sonrasından iyidir, lakin aralarındaki fark o zamanlar çer çöple uğraşıyorduk, şimdi çok yüksek seviyelerdeyiz, Oda bir sürü yan karakter türetti düşün, onları işlemekten tayfaya zaman bile kalmadı.

Birde şu seviye artırma işleminde Oda çok abarttı bence. Düşün yani o kadar ezik büzük gördüğümüz Pekoms bile , zaman atlaması öncesi tayfanın karşısına çıksa hepsini hoplatacak yanındada süpernovaları çerez niyetine yiyecek birisi. Bu derece bir fark oldu atlama öncesi ile atlama sonrası arasında.

Yani sadece tayfanın eşleşmemesi değil mevzu, seviyeler tek bir panelde coştu gitti..

Wano arc bittikten sonra Wano'yu kim doyuracak :S Bigmom ölürse aslında güzel olur, iyi kaynak var onlarda hee.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık