Üye silindi 1004
Erza kim ya? Roronoa Zoro'yu kıyasladığınız güçsüz eziklere bak. Roronoa Zoro'yu anca Madara'yla kıyaslayabilirsiniz. Belki Goku. Bilemedim.Zoro. Niye çünkü o Erza sorgulama fazla denir. Zoro da öyle biraz.
Edward karga mı?
Erza kim ya? Roronoa Zoro'yu kıyasladığınız güçsüz eziklere bak. Roronoa Zoro'yu anca Madara'yla kıyaslayabilirsiniz. Belki Goku. Bilemedim.Zoro. Niye çünkü o Erza sorgulama fazla denir. Zoro da öyle biraz.
Edward karga mı?
Kreş açmış adam o da, yanında ortakları ile gezmiyorErza kim ya? Roronoa Zoro'yu kıyasladığınız güçsüz eziklere bak. Roronoa Zoro'yu anca Madara'yla kıyaslayabilirsiniz. Belki Goku. Bilemedim.
Edward karga mı?
Goku bu alemin kralı zaten o kimseyle kıyas kabul etmez ama diğerleri ııh. Kenshin tek atar doro ya. Başka kılıç ustası da tanımayızErza kim ya? Roronoa Zoro'yu kıyasladığınız güçsüz eziklere bak. Roronoa Zoro'yu anca Madara'yla kıyaslayabilirsiniz. Belki Goku. Bilemedim.
Edward karga mı?
Zoro'nun armoru da bir başkaZoro'nun bugüne kadar bi tane bile plot armorluk durumu olmadı. Gözlerimle okudum, gözlerimle izledim Zoro'nun bir tane plot armor yaşadığını daha görmedim. Umarım da görmem. Roronoa Zoro > Monkey D. Luffy
Yok flashbacklerden dolayı iyi biliyorum 17 yaşında korsanlık hayatına atılıp 20 yaşında ölen bir genç 2 yıl değil 3 yıl korsanlık yapmış oluyor.Sengoku dan iyi biliyon herhal
Tekrar ediyorum 2 yıl korsanlık hayatı var.
17 yaşında denize açılıyor korsanlık hayatı 2 yıl tabi neye istiyorsan ona inanabilirsinYok flashbacklerden dolayı iyi biliyorum 17 yaşında korsanlık hayatına atılıp 20 yaşında ölen bir genç 2 yıl değil 3 yıl korsanlık yapmış oluyor.
Kreş açmış adam o da, yanında ortakları ile gezmiyor
Ace'nin ilk tam kapasite kapıştığı adam Jimbei, beş gün kimse karışmadan paşalar gibi dövüşmüşler.
Lütfücüğünün ilk tam kapasite kapıştığı adam Croc, Suratına gelen tükürüklerle devam edebilmiş Croc vs Luffy ne güzeldi öyle ya
- Zoro fiziksel olarak Luffy’den çok daha üstün birisi. Zoro orada istese tüm tayfanın acılarını alırdı. Sonuç değişmezdi. Zoro’nun ne kadar üstün birisi olduğu buradan belli. Plotluk gram durum yok.Zoro'nun armoru da bir başka
Luffy sıkıştı mı yardım alır. Millet aha yardım aldı der dalga geçer. Zoro sıkıştı mı birden evren bükülür. Daz Bones'un kanattığı herif birden tek atıyor ona ama millet Luffy'ye takılmış. Luffy en azından sınırları olan bir karakter.
Luffy'nin acısının bir kısmını alan Zoro yamuluyor ama hepsini alan Zoro bayılmıyor. Niye çünkü Sanji gelecek; soracak ne oldu burada diye; o da poz kesip hiçbir şey diyip fanlarını dört köşe yapacak.
Zoro bayağı fan servis bir karakter aslında. O yüzden hatasız çiziliyor. Kolay kolay zor duruma düşmüyor. Kaido geleceği zaman birden ortadan kaybolması bu yüzden. Orada Luffy ile dalsa o da hapse girecekti ya da Zoro'yu Oden tepesinde pasif bırakmak zorunda kalacaktı.
Zoro'yu sevmememe rağmen onun değil de Luffy ile Sanji'nin fanı olmam bu yüzdendir. Bu herifler vakti geldiğinde yerin dibine de sokulurlar.
Hakisiz Logia dövmüş Luffy’e ayıp ediyorsun. Jinbei öleceği yeri arıyor zaten onunla yapılan dövüşlerin geçerliliği yok. Ace’in tüm kariyeri Jinbei’den ibaret. 2 yıla sadece Jinbei şaka gibi.Ace'nin ilk tam kapasite kapıştığı adam Jimbei, beş gün kimse karışmadan paşalar gibi dövüşmüşler.
Lütfücüğünün ilk tam kapasite kapıştığı adam Croc, Suratına gelen tükürüklerle devam edebilmiş Croc vs Luffy ne güzeldi öyle ya
Yani 1 yıl boyunca korsanlık yapmadığına inanmakta sana kalmış orasında sıkıntı yok sende neye istersen ona inanabilirsin Feritçiğim17 yaşında denize açılıyor korsanlık hayatı 2 yıl tabi neye istiyorsan ona inanabilirsin