Ölüyordu kısmını mangadan baktım ama öyle bir diyalog yok be reis ben mi yanlış gördüm sende bir kontrol etseneLuffy o darbe yüzünden kana muhtaç kaldı ölüyordu
Ölüyordu kısmını mangadan baktım ama öyle bir diyalog yok be reis ben mi yanlış gördüm sende bir kontrol etseneLuffy o darbe yüzünden kana muhtaç kaldı ölüyordu
O darbe yüzünden değil, kendi saldırısı yarayı daha çok açtığı için. Küçük bir kesik normalde zararsız gibidir ama mikrop bulaştırdın mı tehlikeli bir hal alır. Luffy'nin durumu buydu.Luffy o darbe yüzünden kana muhtaç kaldı ölüyordu
Kaido , Zoro'ya öyle vursa Allah'ına kavuştururdu Zoro'yu.Kaido’nun minnacık sopa darbesiyle tek yemiş adam Luffy. Zoro’nun öyle bilinç kaybetmesi için Kaido’nun en az 3-4 kere vurması lazım...
Yapma be reis üzüyorsun beni :/ Büyük denizkızı ve Chopper’ın halini görmedin miÖlüyordu kısmını mangadan baktım ama öyle bir diyalog yok be reis ben mi yanlış gördüm sende bir kontrol etsene
Aynen reis Zoro oraktan sonra saldırı yapmadı zaten. Hatta orak içine giridiğin de vucudunda kitleyerek orak’ı hiç efor sarf etmiş olmadı ve aç da değildi Luffy kendini bıraktı desene neden uğraşıyorsun ki bu kadar ?O darbe yüzünden değil, kendi saldırısı yarayı daha çok açtığı için. Küçük bir kesik normalde zararsız gibidir ama mikrop bulaştırdın mı tehlikeli bir hal alır. Luffy'nin durumu buydu.
Zoro ise bildiğin orak darbesinin şiddeti yüzünden bayıldı gitti. Luffy her gün antrenman niyetine yiyor öyle darbeleri.
Olsaydıyla olsaydı ohuuuKaido , Zoro'ya öyle vursa Allah'ına kavuştururdu Zoro'yu.
Luffy Zoro gibi bayılmadı ki? Luffy kendisine Jinbei'nin kan verdiğini bilecek kadar bilinçliydi. Zoro ise sıçrayarak uyanıyordu. Bil bakalım kimler sıçrayarak uyanır?Yapma be reis üzüyorsun beni :/ Büyük denizkızı ve Chopper’ın halini görmedin mi
Aynen reis Zoro oraktan sonra saldırı yapmadı zaten. Hatta orak içine giridiğin de vucudunda kitleyerek orağ’ı hiç efor sarf etmiş olmadı ve aç da değildi Luffy kendini bıraktı desene neden uğraşıyorsun ki bu kadar ?
Yani Luffy den farkı olmaz diyorsun :/Kaido , Zoro'ya öyle vursa Allah'ına kavuştururdu Zoro'yu.
Reis Luffy aç kalınca kuruyor mumya’ya dönüyor. Bayılmasa ne olur? Kan almasa ölecek adam :/ bayılmaktan beter oluyor herif KENDİNİ BIRAKTIĞI yerde denizin içi adamın. Nefes alma tüpü patlasa boğulacakLuffy Zoro gibi bayılmadı ki? Luffy kendisine Jinbei'nin kan verdiğini bilecek kadar bilinçliydi. Zoro ise sıçrayarak uyanıyordu. Bil bakalım kimler sıçrayarak uyanır?
Ney?Law fanı diyor bunu. Hani en az 5 Milyar ederi bir meyve başkasının eli tarafından kendisine yedirilen adamın fanı.