Üye silindi 1004
Herkesi Luffy’le bir tutma yahu!Kaido , Zoro'ya öyle vursa Allah'ına kavuştururdu Zoro'yu.
Kaido’nun bi kere vurarak aynı sonucu alması imkansız konu Zoro’ysa. En az 3-4 tane vurması lazım ki Zoro bayılsın.
Herkesi Luffy’le bir tutma yahu!Kaido , Zoro'ya öyle vursa Allah'ına kavuştururdu Zoro'yu.
Luffy hiçbirinde bayılmadı yine de. Luffy'i bayıltmak için Kaido gibi vurman lazım. Zoro ise çok güzel bayıldı. Hem de Killer haki bile kullanmadı. Bence konuşup daha beter Zoro'yu küçümsemeyin.Reis Luffy aç kalınca kuruyor mumya’ya dönüyor. Bayılmasa ne olur? Kan almasa ölecek adam :/ bayılmaktan beter oluyor herif KENDİNİ BIRAKTIĞI yerde denizin içi adamın. Nefes alma tüpü patlasa boğulacak
Aç kalınca Luffy'nin bayılmadığını kim söylüyor ? Açıp manga sayfasına baksınlar Thandi dediği yerde yemeğin kokusundan ayılıyor. Bırak bayılmayı falan bir günde mazallah nalları dikiyordu yavrucakReis Luffy aç kalınca kuruyor mumya’ya dönüyor. Bayılmasa ne olur? Kan almasa ölecek adam :/ bayılmaktan beter oluyor herif KENDİNİ BIRAKTIĞI yerde denizin içi adamın. Nefes alma tüpü patlasa boğulacak
İşte bende onu diyorum Chopper'ın Luffy ölüyor dediği bir yeri at da göreyim yav Chopper kanamayı durdurdum diyor.Yapma be reis üzüyorsun beni :/ Büyük denizkızı ve Chopper’ın halini görmedin mi
Aynen reis Zoro oraktan sonra saldırı yapmadı zaten. Hatta orak içine giridiğin de vucudunda kitleyerek orak’ı hiç efor sarf etmiş olmadı ve aç da değildi Luffy kendini bıraktı desene neden uğraşıyorsun ki bu kadar ?
Bayılan adam yemeğin kokusu ile mi ayılır? Zoro'nun nasıl ayıldığını görmedin herhalde. Ben nerdeyim ulan bana ne yaptınız der gibi sıçrayak ayıldı. Vallaha seride böyle ayılma yaşayan nadir kişilerden biri. Bayılmanın resmini çiz deseler Zoro'nun sahnelerini çizersin.Aç kalınca Luffy'nin bayılmadığını kim söylüyor ? Açıp manga sayfasına baksınlar Thandi dediği yerde yemeğin kokusundan ayılıyor. Bırak bayılmayı falan bir günde mazallah nalları dikiyordu yavrucak
Allah aşkına bayılmasa ne olur yahu? Thandi diye hint fakirine dönmüş. Sanji değil de en çöp düşman askeri gelse, o sırada kötü niyetine bağlı olarak Luffy’e her istediğini yaparLuffy hiçbirinde bayılmadı yine de. Luffy'i bayıltmak için Kaido gibi vurman lazım. Zoro ise çok güzel bayıldı. Hem de Killer haki bile kullanmadı. Bence konuşup daha beter Zoro'yu küçümsemeyin.
Adamı idam etmeye kalksan bıçak saplamana gerek yok. Bir gün aç bırak kendiliğinden ölsün masrafsız misssAç kalınca Luffy'nin bayılmadığını kim söylüyor ? Açıp manga sayfasına baksınlar Thandi dediği yerde yemeğin kokusundan ayılıyor. Bırak bayılmayı falan bir günde mazallah nalları dikiyordu yavrucak
Reis yine bir bakarım da, mantıken madem ölmeyecek neden kan veriyor? Vermesinİşte bende onu diyorum Chopper'ın Luffy ölüyor dediği bir yeri at da göreyim yav Chopper kanamayı durdurdum diyor.
Yapamayacağını Kaido'da gördük. Luffy bilinçsizken bile haki saldı. Ha Zoro'ya istenilen her şey yapılırmış bunu Hiyori'de gördük. Kız alttan girip üstten çıkmış bandaja boğmuş Zoro'yu.Allah aşkına bayılmasa ne olur yahu? Thandi diye hint fakirine dönmüş. Sanji değil de en çöp düşman askeri gelse, o sırada kötü niyetine bağlı olarak Luffy’e her istediğini yapar
Adamı idam etmeye kalksan bıçak saplamana gerek yok. Bir gün aç bırak kendiliğinden ölsün masrafsız misss
Zoro'yada 1 saat yemek verme tek orak darbesi ile bayıltırsın bakınız: Tırpan vs Zoro en azından Luffy 1 saatlik dövüşte heder olmuyorAllah aşkına bayılmasa ne olur yahu? Thandi diye hint fakirine dönmüş. Sanji değil de en çöp düşman askeri gelse, o sırada kötü niyetine bağlı olarak Luffy’e her istediğini yapar
Adamı idam etmeye kalksan bıçak saplamana gerek yok. Bir gün aç bırak kendiliğinden ölsün masrafsız misss
Bu şey demek gibi bir şey Luffy dövüşür dövüş biter Chopper bandaj sarar niye bandaj sardı iyileşmesin mi adamReis yine bir bakarım da, mantıken madem ölmeyecek neden kan veriyor? Vermesin