Güzel güldürdü. Tayfaya yapılan ofansifler çok hoş oluyor.Ya hadi abicim hadi ya, bak seninkinin durumu aynen bu. Çakmak ateşli 'bıbıcım' sınava bile giremez.
@Meiou
Yanlış kişilerle ittifak kuruyorsun pişman olacaksın.
Güzel güldürdü. Tayfaya yapılan ofansifler çok hoş oluyor.Ya hadi abicim hadi ya, bak seninkinin durumu aynen bu. Çakmak ateşli 'bıbıcım' sınava bile giremez.
@Meiou
Yav he he 2 yıl daha eğitim alıp lisansa tamamlarsa belki
Tabi kardeşinin yerine sınava girersen öyle olur
PekiAahhahaah gece gece iyi güldürdün buda olur ama esas buna hazır olmalı..
@Sir Crocodile gene saçmalamaya başlamışsın Doffy ile Monet ayrı kişiler ama Croco kadınken adam olmuş FUFUFUUFUFUFUFUFUFUFU
Attığım manga sayfaları biraz ağır geldiği için tshirt falanla ayakta kalabiliyorlar Ace ölmeseydiler falan. 2 yıl boyunca eğitim almışlar falan, 2 yıl boyunca Beyazsakalın koruması altında gelebildiği noktayı biliyoruz PatatAce'in.Ya hadi abicim hadi ya, bak seninkinin durumu aynen bu. Çakmak ateşli 'bıbıcım' sınava bile giremez.
@Meiou
2 yıl boyunca mı Adamın korsanlık hayatı 2 yıl beAttığım manga sayfaları biraz ağır geldiği için tshirt falanla ayakta kalabiliyorlar Ace ölmeseydiler falan. 2 yıl boyunca eğitim almışlar falan, 2 yıl boyunca Beyazsakalın koruması altında gelebildiği noktayı biliyoruz PatatAce'in.
3 yıl kankam2 yıl boyunca mı Adamın korsanlık hayatı 2 yıl be
Reis Ace İle Luffy arasında ki bazı farkları belirtmiyorsun bak ayıp ediyorsun. Biri’nin üstüne su damlaları falan düşüyor. Her şeyi geçtim Saka, Ace’i deldi garibim öldü, Aynı Saka, Luffy’i de deldi adamı Law kurtardı. Luffy tam bir arı müthiş bal yapıyor adam :/Ace 17'ye bastığı an yola çıktı korsan olarak. WB'den 100 den fazla kez dayak yemiş. Luffy o kadar dayak yese 17 yaşında Korsan Kral olmuştu.
WB ders niteliğinde dayak atmıştır da işte Ace ders alamamıştır.
Aaa lütfen. Evren senin etrafında dönüyorsa sen bir şeyler başarmış olursun.Reis Ace İle Luffy arasında ki bazı farkları belirtmiyorsun bak ayıp ediyorsun. Biri’nin üstüne su damlaları falan düşüyor. Her şeyi geçtim Saka, Ace’i deldi garibim öldü, Aynı Saka, Luffy’i de deldi adamı Law kurtardı. Luffy tam bir arı müthiş bal yapıyor adam :/
Yani Luffy’i severim ama şu da bir gerçek ki Luffy şöyle bir adam :/Aaa lütfen. Evren senin etrafında dönüyorsa sen bir şeyler başarmış olursun.
Ace ile kıyaslamak nedir hadsiz!