Küçük kardeşinden küskü yemenin ayıbını yaşamamak için erkenden ölen Ace'in plotu gibi mi?Sahada plotla demek istedin herhal
Küçük kardeşinden küskü yemenin ayıbını yaşamamak için erkenden ölen Ace'in plotu gibi mi?Sahada plotla demek istedin herhal
Yav he he 2 yıl daha eğitim alıp lisansa tamamlarsa belkiKüçük kardeşinden küskü yemenin ayıbını yaşamamak için erkenden ölen Ace'in plotu gibi mi?
Ahahahhahhaha. Gömeceksen böyle göm işte.Yav he he 2 yıl daha eğitim alıp lisansa tamamlarsa belki
Oda veriyor ayarı rahat ol ReisAhahahhahhaha. Gömeceksen böyle göm işte.
Önlisans mezunu Luffy. Çok hoşuma gitti.Oda veriyor ayarı rahat ol Reis
Rektör Akainu'dan dolayı dersten delinmek... şey pardon, dersten kalmak ve okuldan temelli atılmaktan iyi olduğu kesin be reddi.Yav he he 2 yıl daha eğitim alıp lisansa tamamlarsa belki
Belki dekan. Yoksa rektörün kırmızı fobisi yoksa soğuk terler atmaz yani.Rektör Akainu'dan dolayı dersten delinmek... şey pardon, dersten kalmak ve okuldan temelli atılmaktan iyi olduğu kesin be reddi.
Tabi kardeşinin yerine sınava girersen öyle olurRektör Akainu'dan dolayı dersten delinmek... şey pardon, dersten kalmak ve okuldan temelli atılmaktan iyi olduğu kesin be reddi.
Ya hadi abicim hadi ya, bak seninkinin durumu aynen bu. Çakmak ateşli 'bıbıcım' sınava bile giremez.Tabi kardeşinin yerine sınava girersen öyle olur
Lütfü artık boş bir katekterdir star warsın reyi Lütfüden daha anlamlı. Gerçi size göre tayfası için yapmıştır anladım ben onu
Top kekYa hadi abicim hadi ya, bak seninkinin durumu aynen bu. Çakmak ateşli 'bıbıcım' sınava bile giremez.
@Meiou
Yanlış kişilerle ittifak kuruyorsun pişman olacaksın.