Sen geldin mi tartışmayı bitirecek kadar uzağa fırlatıyon.
Sen geldin mi tartışmayı bitirecek kadar uzağa fırlatıyon.
Hee eşit eşitWb'nin bu tarzda havadan yükselerek böyle kılıcını savurmasından sağ çıkabilecek bir babayiğit tanımıyorum.
Sen amma şişirdin bu adamı. Eşit bu adamlar.
Onu aralarında güç kıstası yapıp Roger'ı üstün görenlere diyecen kardeş. Kader resmen Whitebeard'ı seçmiş de Roger Rachel gibi "Seçilmiş olan benim" diye zorluyor. 1 yıllık ömrüm kaldı diyip kendini acındırıyor.Gören de daha güçlü olduğu için secde etti sanacak. Beleş'e bulduğu ve sonrasında öldükten sonra bile umursamadığı adam için secde ediyor.
Momonosuke'nin meyvesini Vegapunk bizzat yapmıştı sanırım. Farkı o.Momo'nunkine benzer bir smile kullanınısı gördük mü?
O meyvenin Smile olmadığını düşünüyorum, orjinal bir şeyler çıkacak ve hatta hiyerarşik olarak Kaido'nun ejderhasından daha güçlü bir şeyler çıkabilir.
Kalite farkına bakar mısınMomonosuke'nin meyvesini Vegapunk bizzat yapmıştı sanırım. Farkı o.
Belki de örnek bir meyveydi, başarısız bir meyve olarak hatırlıyorum ama hiçte öyle görünmüyor.Momonosuke'nin meyvesini Vegapunk bizzat yapmıştı sanırım. Farkı o.
Roger'ın hastalığı sonlara doğru nüksediyor. Wb ile karşılaştığında hastalık belirtileri göstermiyordu.Roger ölümcül hastalığına rağmen WB'ye pabuç bırakmamış. Millet hasta Roger ile denk kapıştı diye WB övüyor.