Roger'ın gücü yanıltıyor bizi. Adam hastalığa tepki vermiyor WB gibi.Roger'ın hastalığı sonlara doğru nüksediyor. Wb ile karşılaştığında hastalık belirtileri göstermiyordu.
Roger'ın gücü yanıltıyor bizi. Adam hastalığa tepki vermiyor WB gibi.Roger'ın hastalığı sonlara doğru nüksediyor. Wb ile karşılaştığında hastalık belirtileri göstermiyordu.
Biri Allah'ın lütfu, diğerleri Allah'ın cezası gibi.Kalite farkına bakar mısın
Ben başarısız olarak hatırlamıyorum. Başarısız olanlar, Killer gibi olanlar. Belki başta öyle zannetmişlerdir. Tam olarak hatırlamıyorum.Belki de örnek bir meyveydi, başarısız bir meyve olarak hatırlıyorum ama hiçte öyle görünmüyor.
Ben başarısız olarak hatırlamıyorum. Başarısız olanlar, Killer gibi olanlar. Belki başta öyle zannetmişlerdir. Tam olarak hatırlamıyorum.
Ya başta öyle sanmışlar ya da Vegapunk'un standartlarına göre başarısız.
Sevmesekte sıradan bir çocuk değil Momo. Fili duyuyor ve ona emir verebiliyor. Bu gibi özellikleri onun hikayede önemli bir yere sahip olacağına işaret ediyor. Bu yüzden Oda'nın çakma meyve yedireceğini sanmıyorum.Ya başta öyle sanmışlar ya da Vegapunk'un standartlarına göre başarısız.
Meyvesi, Kaido'nun meyvesiyle birebir aynı gibi duruyor ama bakalım.Sevmesekte sıradan bir çocuk değil Momo. Fili duyuyor ve ona emir verebiliyor. Bu gibi özellikleri onun hikayede önemli bir yere sahip olacağına işaret ediyor. Bu yüzden Oda'nın çakma meyve yedireceğini sanmıyorum.
Adam hastayken korsanlar kralı olduRoger ölümcül hastalığına rağmen WB'ye pabuç bırakmamış. Millet hasta Roger ile denk kapıştı diye WB övüyor.
Şeker, tansiyon, kemik erimesi, karaciğer yağlanması vs. Saymakla bitmez.Adam hastayken korsanlar kralı oldu