Hayatım üzerinizden geçmekle bitti len yetersizler
Hayatım üzerinizden geçmekle bitti len yetersizler
Yoo vol.2 xDHayatım üzerinizden geçmekle bitti lan yetersizler
Onu kendi de bilmiyordur.Kılıç ustasının ne olduğunu açıklasın önce.
En doğrusu olur. Tartışmak isteyen için başka konular var. Bölüm yorumları daha temiz bir ortam olmalı. Teşekkür ediyorum bu kararınızdan ötürü yönetime.Bölüm ve spoiler yorumlarında artık böyle şeyler olmayacak. Uyarı olmaksızın 1 ay banlayacağız bu tarz gereksiz ve alakasız şeyler yazanları. En azından bu da bir şeydir.
Wb yenişememiş dediğin adam'ın 1 yıllık ömrü kalmıştı ki orta da ciddi dövüşte yoktu. Ray dediğin sözde efsane adam'da kaptan'ının oğlu idam edilirken rakı masasında kızlarla içiyordu, kendini köle pazarlarında satıyordu. Gerçi sana ne anlatsak boş ama...Roger gibi ondan bundan kaçmış, Wb'yle yenişememiş, rakibinin tayfasından yalvar yakar adam araklamış, tayfasında Ray gibi bir efsane bulundurma şansına erişip Goethe bala kk olmuş biriyle istese anında kk olacak Wb reyisi mi karşılaştırıyoruz ?
Hani iki kral olayında Wb'nin Roger'ın yanında yanında çizilmesi mesele değil ha tam tersi. Roger Wb'nin yanında çizildiği için şanslı
Çocuğu yaparken sağlıklı, Oden'i uçururken bir yıllık ömrü kalmış.Wb yenişememiş dediğin adam'ın 1 yıllık ömrü kalmıştı ki orta da ciddi dövüşte yoktu. Ray dediğin sözde efsane adam'da kaptan'ının oğlu idam edilirken rakı masasında kızlarla içiyordu, kendini köle pazarlarında satıyordu. Gerçi sana ne anlatsak boş ama...
Çocuk yaparken ne la? Sanki kendi doğurdu. Laflara bak laflara... bak yine wb oden'i kurtarmadı ama diye kısır döngüye sokacaksın. Hiç girmeyelim o toplara.Çocuğu yaparken sağlıklı, Oden'i uçururken bir yıllık ömrü kalmış.
Roger gibi ondan bundan kaçmış, Wb'yle yenişememiş, rakibinin tayfasından yalvar yakar adam araklamış, tayfasında Ray gibi bir efsane bulundurma şansına erişip Goethe bala kk olmuş biriyle istese anında kk olacak Wb reyisi mi karşılaştırıyoruz ?
Hani iki kral olayında Wb'nin Roger'ın yanında yanında çizilmesi mesele değil ha tam tersi. Roger Wb'nin yanında çizildiği için şanslı