@Saitama b.hakin iyi ama @Çörekçioğlu Luffy k.hakide geliştirmiş kendini.iyi sıyrılıyor.
Ufff be dostum kıskandım şimdi seni bak. Hani şu cümleler tam bir ikiyüzlülük tanımı gibi durmuyor mu? Sen bu ikiyüzlülük konusunda yüksek lisans falan mı yaptın? Kendini bayağı geliştirmişsin ya...Kıskandım şimdi bak. Keşke bizde de sendeki gibi yetenek olsa...K. haki değil bu. Luffy'nin Enel dövüşünde beynini devre dışı bırakması durumu O yüzden saldırılarını hakiyle göremiyorum. Kata gibi dövmekten yoruldum valla.
Aynen. Yalnız ben şimdi sorgulama içindeyim. Bizim şikayet etmemiz mi gerekiyor yoksa yöneticilerden biri gelene kadar bu böyle devam edecek mi?Vay be ilk kez banlanma sebebine tanıklık ediyorum demek böyle bir şeymiş.
Bence edilmeli.Aynen. Yalnız ben şimdi sorgulama içindeyim. Bizim şikayet etmemiz mi gerekiyor yoksa yöneticilerden biri gelene kadar bu böyle devam edecek mi?
Gerçi her iki türlü yazık olacak ama.
BenceBence edilmeli.
Aynen. Yalnız ben şimdi sorgulama içindeyim. Bizim şikayet etmemiz mi gerekiyor yoksa yöneticilerden biri gelene kadar bu böyle devam edecek mi?
Gerçi her iki türlü yazık olacak ama.
E fesatsın diyorum da kırılıyorsun sonra.
P1 ve fıstık ablasını Luffy, G4 olmadan yenemiyor. Sanji P1'ı inletmiş, Luffy tek bile atamadı. Luffy ezik bir mankafa. Tartışma bu şu an.Yine ne tartışılıyor?
Son 3-4 sayfayı okudun mu bilmiyorum ancak argüman getirdiğimde medeni bir şekilde cevap bekledim. Karşı argüman sunmadığı gibi, açıklamalarınla ilgilenmiyorum dedi. Tükürdüğünü yalamaktan, ikiyüzlü olmaktan tekrar bahsetmeye başladı. Ki ilk etapta yine bu imalarla alıntılayan kendisiydi. Son 6-7 mesajına bakarsan görürsün. One Piece'i konuşmuyor, direkt beni hedef alıyor.Bence
böyle hakaretler ve kavga
edilmemeli