Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir de cevap mı bekliyorsun? Ulan her şeyi kendi lehine büküyorsun, döne döne hallere giriyorsun, sonra bir de cevap bekliyorsun.:hhh:
Kendi lehime büktüğüm falan yok. Dikkatli oku, eğip bükmediğimi göreceksin.

WB seriden çıkmış bir karakter. Karakterini, nasıl bir korsan olduğunu, bir korsan olsa da hangi kurallara bağlı yaşadığını biliyoruz. Oda bunu tek tek anlattı mangada. Yani şimdi sen diyorsun ki, Oda WB'yi seriden çıkardıktan sonra onun karakterini yeniden tanımlamaya karar verdi öyle mi?

-"WB gitmedi, sebep ne olursa olsun merak etmeliydi. WB karaktersizin teki ve kardeşim dediği adamın yardımına bile gitmeyecek biridir."

Okuyucu bu çıkarıma varsın diye mi WB Wano'ya gitmedi? Yoksa hikayenin bu noktaya kadar gelmesi için gereken, 300 bölüm önceden planlanmış olan bazı karakterlerin geleceğe gönderilmiş olması ve Wano'nun kapalı bir ülke olması, yetmedi denizcilerin de ne olup bittiğini bilmediğini vurgulayışı... Yani tüm bunlar boşa öyle mi?

Eğer WB gitmemeyi tercih etmiş olsa, ilk önce ben laf ederim. Sanji'den örnek vereyim. Sanji WCI'ya gitmeye karar verdiğinde Luffy'leri beklemeliydi dedim. Ancak içinde bulunduğu durumu anlayınca gitmesine laf etmedim. Luffy'nin WCI'ya geldiğini öğrendikten sonra yaptığı seçimleri eleştirdim. Zoro'nun bayılmasına da kurgu demedim. Gördüğün gibi işime geldiğine kurgu demiyorum.

Bu açıklama eğip bükmekse sana göre, kurgu ve hikaye anlatımına dair bir şey bilmemeni geçiyorum, okuduğunu anlamıyorsundur.

Kendi lehime büktüğüm falan yok. Dikkatli oku, eğip bükmediğimi göreceksin.

WB seriden çıkmış bir karakter. Karakterini, nasıl bir korsan olduğunu, bir korsan olsa da hangi kurallara bağlı yaşadığını biliyoruz. Oda bunu tek tek anlattı mangada. Yani şimdi sen diyorsun ki, Oda WB'yi seriden çıkardıktan sonra onun karakterini yeniden tanımlamaya karar verdi öyle mi?

-"WB gitmedi, sebep ne olursa olsun merak etmeliydi. WB karaktersizin teki ve kardeşim dediği adamın yardımına bile gitmeyecek biridir."

Okuyucu bu çıkarıma varsın diye mi WB Wano'ya gitmedi? Yoksa hikayenin bu noktaya kadar gelmesi için gereken, 300 bölüm önceden planlanmış olan bazı karakterlerin geleceğe gönderilmiş olması ve Wano'nun kapalı bir ülke olması, yetmedi denizcilerin de ne olup bittiğini bilmediğini vurgulayışı... Yani tüm bunlar boşa öyle mi?

Eğer WB gitmemeyi tercih etmiş olsa, ilk önce ben laf ederim. Sanji'den örnek vereyim. Sanji WCI'ya gitmeye karar verdiğinde Luffy'leri beklemeliydi dedim. Ancak içinde bulunduğu durumu anlayınca gitmesine laf etmedim. Luffy'nin WCI'ya geldiğini öğrendikten sonra yaptığı seçimleri eleştirdim. Zoro'nun bayılmasına da kurgu demedim. Gördüğün gibi işime geldiğine kurgu demiyorum.

Bu açıklama eğip bükmekse sana göre, kurgu ve hikaye anlatımına dair bir şey bilmemeni geçiyorum, okuduğunu anlamıyorsundur.
Dostum açıklamana bakmıyorum, olayın orasında değilim. WB ne yapmış etmiş şu an umurumda değil. Sadece senin davranışlarındaki tezatlığa gülüyorum. Bir hafta öncesi ile bir hafta sonrası siyah ile beyaz gibi bir durum mevcut davranışlarında. Ha normalde bunu da önemsemem. Ama bir hafta önce millete ikiyüzlü diyip bir hafta sonrasında tam da bu duruma paralel davranman çok güzel oldu sadece.:D

Zoro'ya hak ettiği değer verilene kadar mangayı boykot etme kararı aldım.

Kaido ile güzel bir sahne çizmezse One Piece fanlığımı askıya alırım.
Asıl zoro kaidou ile güzel bir sahne çizerse fanlığını askıya al. Çünkü oda bile milyon kez rakip gördükçe güçleneceksin diye belirtiyor. Yani yc7'den yonkou'ya geçiş seriyi fairytail'e çevirir.
Ayrıca zoro fanlarının, zoro'nu kaidou ile vs atmaasını niye istediklerini anlamıyorum. Kaidou kılıç ustası bile değil. Üstüne üstlük ada da milyon tane rakip var zoro'ya göre.

Dostum açıklamana bakmıyorum, olayın orasında değilim. WB ne yapmış etmiş şu an umurumda değil. Sadece senin davranışlarındaki tezatlığa gülüyorum. Bir hafta öncesi ile bir hafta sonrası siyah ile beyaz gibi bir durum mevcut davranışlarında. Ha normalde bunu da önemsemem. Ama bir hafta önce millete ikiyüzlü diyip bir hafta sonrasında tam da bu duruma paralel davranman çok güzel oldu sadece.:D
Açıklamama bakarsan tezat olmadığını görürsün zaten. Ancak anlamak istediğini sanmıyorum. Tam olarak tezatın nerede olduğunu gösterebileceğini de sanmıyorum. Bu açıklamalar kurgu ve hikaye anlatımı çerçevesinde yapılmış yorumlar. Ben seriyi böyle yorumluyorum hep.

Silinmiş Üye

Danaya girer gibi Kaido'ya gireceklerinden muhtelemen Zoro'da arada çizik atacak.

Açıklamama bakarsan tezat olmadığını görürsün zaten. Ancak anlamak istediğini sanmıyorum. Tam olarak tezatın nerede olduğunu gösterebileceğini de sanmıyorum. Bu açıklamalar kurgu ve hikaye anlatımı çerçevesinde yapılmış yorumlar. Ben seriyi böyle yorumluyorum hep.
Göstersem de görebileceğini düşünmüyorum. Neyse en azından bundan sonra millete ikiyüzlü falan derken bu zamanları aklına getirirsin artık.:sapkali:

Göstersem de görebileceğini düşünmüyorum. Neyse en azından bundan sonra millete ikiyüzlü falan derken bu zamanları aklına getirirsin artık.:sapkali:
Neyi aklıma getireyim yahu? Ne bir açıklama yaptın, ne argüman sundun, ne iddaa etttiğin şeyi gösterebildin... Kayda değer ne yazmışsın beni ilk alıntıladığından bu yana dön bir bak.

Benim tartışmalarda bozulmam ile senin ikiyüzlü davranışın arasındaki bağlantıyı kursana ya.:D Bi de oradan yürü bakalım, belki bi şeyler bulursun:oleyo2: Malesef dostum, benim OP ile alakalı tartışmalarım senin ikiyüzlü davranışlarını haklı çıkarmak için yeterli gelmez.

Hikaye ve kurguymuş...:hhh:Senin sevdiğin karakter olunca kurgu, nefret ettiğin karakter olunca gerçek. Sanji ve Luffy olayları gerçek, ama babacığın WB rezil olunca saçmalık. Ahanda böyle dönersin işte.:D
Bak Bilal kardeş. Anlatıyorum. Sen tartışmalarda argüman sunamayan, karşındaki mantıklı konuştukça verecek cevap bulamayıp başa saran birisin. Bana karşı her mesajın da bu şekilde. Aynı şeyleri yazıp duruyorsun. Ortada ne argüman var, ne bir kanıt. Ben sevdiğim karakterleri de eleştiriyorum. Yalan yanlış iftira atıp, kahkaha emojisi koyuyorsun. Kapasiten bu kadar deyince kusura bakmayacaksın artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık