Len olayda ben de yokum kim çıkarıyor böyle güzel tartışmalarıP1 ve fıstık ablasını Luffy, G4 olmadan yenemiyor. Sanji P1'ı inletmiş, Luffy tek bile atamadı. Luffy ezik bir mankafa. Tartışma bu şu an.
Len olayda ben de yokum kim çıkarıyor böyle güzel tartışmalarıP1 ve fıstık ablasını Luffy, G4 olmadan yenemiyor. Sanji P1'ı inletmiş, Luffy tek bile atamadı. Luffy ezik bir mankafa. Tartışma bu şu an.
BM vs Kaido gibi tatlıya bağlanır sandım ama olmadı...Hişş. Çaktırma. Belki sümenaltı edebiliriz.
Linlin'in mükemmelliği burada kimde var zaten?BM vs Kaido gibi tatlıya bağlanır sandım ama olmadı...
linlin çok trollendi yazar tarafındanLinlin'in mükemmelliği burada kimde var zaten?
Ulan tam KFliberalleşiyor diyecektim uçurdular adamı.......Başlarım böyle işe. Ban olmayacak mı? İlk kez görecektim sebebiyle banlanmayı? Nayır nolamaz...
Oda çekemediği karakterlerini eziklemeye çalışmasıyla ünlü birisi. O böyle uğraştıkça ben daha da seviyorum karakteri.linlin çok trollendi yazar tarafından
bende sanji'de öyle oluyorum.Oda çekemediği karakterlerini eziklemeye çalışmasıyla ünlü birisi. O böyle uğraştıkça ben daha da seviyorum karakteri.
Tabi canım. Sanji zaten kör göze kol.bende sanji'de öyle oluyorum.
nE?Oda çekemediği karakterlerini eziklemeye çalışmasıyla ünlü birisi. O böyle uğraştıkça ben daha da seviyorum karakteri.