Yok artık!!! Önce kucaklardan insin de sonra bakarızYine mi kucak?
Saka bir yana, 5 arc önce amiral'den kan alan adam, su anda amiral'i top gibi sektirir.
Son düzenleme:
Yok artık!!! Önce kucaklardan insin de sonra bakarızYine mi kucak?
Saka bir yana, 5 arc önce amiral'den kan alan adam, su anda amiral'i top gibi sektirir.
Bir de Komurasaki'ye laf atıyorlar. Luffy daha beter ulan Her arc birinin kucağında. Tövbe estağfurullahBu demektir ki Fuji de bir gün Luffy’i kucaklayacak
Ama Kucak seviyor abisi ne yapsın çocuk? Birisi onu kucaklamalı ki hedeflerine ulaşabilsinBir de Komurasaki'ye laf atıyorlar. Luffy daha beter ulan Her arc birinin kucağında. Tövbe estağfurullah
Muhaha.Ama Kucak seviyor abisi ne yapsın çocuk? Birisi onu kucaklamalı ki hedeflerine ulaşabilsin
Yine mi kucak?
Bir de cevap mı bekliyorsun? Ulan her şeyi kendi lehine büküyorsun, döne döne hallere giriyorsun, sonra bir de cevap bekliyorsun.Wb olayını hikaye anlatımı açısından açıkladım. Anlayamadıysan bu benim sorunum değil. Wb'nin haberi oldu da gitmemeyi mi tercih etti? Bir seçim yapmadığı halde o kadar laf edilirse, ben de savunurum. O mesajımdaki argümanlara yazacak bir şey bulamayınca böyle boş yaparsın ancak.