Antrikotla da kokoreçi karlılaştırmazsın ama ya...Bağırsak yemeyi seven insanlar olduğu gibi antrikot etini sevmeyen insanlar da var.Birine sen b*k yiyorsun mu diyorsunuz ? Bağırsak yiyen görünce ?
Antrikotla da kokoreçi karlılaştırmazsın ama ya...Bağırsak yemeyi seven insanlar olduğu gibi antrikot etini sevmeyen insanlar da var.Birine sen b*k yiyorsun mu diyorsunuz ? Bağırsak yiyen görünce ?
Ah, canım.Ağlamaya devam edeceksen ben muhabbeti sonladıracam.
Aaa... Lütfen "mutlak adalet" ne derse o. Ve mutlak adalet=goroseilerin keyfi.Goroseilere siz Kustal Ejderlerin kuklasısınız diye atar yapan bir adamın öyle bir şeyi yapacağını pek hayal edemedim ben.
Zevkler ve renkler o yüzden tartışılmaz.Antrikotla da kokoreçi karlılaştırmazsın ama ya...
Bu nasıl örnek la? xdBağırsak yemeyi seven insanlar olduğu gibi antrikot etini sevmeyen insanlar da var.Birine sen b*k yiyorsun mu diyorsunuz ? Bağırsak yiyen görünce ?
Mutlak Adalet=Akainunun keyfi.Aaa... Lütfen "mutlak adalet" ne derse o. Ve mutlak adalet=goroseilerin keyfi.
Yaş kitlesine uygun olmadı doğru.Daha basit olmalıydımBu nasıl örnek la? xd
Top kekteki şu malum bomba patlama sahnesine kadar olan kısım net en iyi arktır.İnsanların artık tahammülü kalmadığı için Wano`yu gömüyor. Ben baştan itibaren bu arkı adam gibi okuduğumda Kek adasına kıyasla daha iyi olduğunu gördüm. Ark genel olarak One Piece geneline bakarsan gayet güzel gidiyor aslında. Ama senelerdir takip etmiş kitle artık herhangi bir şekilde yavaş tempoyu kaldıramıyor, hele hele büyük aksiyon beklenilen yonko arklarında.
Oda bölümlerde %25 gereksiz elementleri atsa, her bölümde değil tabii, bi sıkıntı kalmaz.
Bknz: en son düzgün vs'yi 895. Sayı da görmemiz.İnsanların artık tahammülü kalmadığı için Wano`yu gömüyor. Ben baştan itibaren bu arkı adam gibi okuduğumda Kek adasına kıyasla daha iyi olduğunu gördüm. Ark genel olarak One Piece geneline bakarsan gayet güzel gidiyor aslında. Ama senelerdir takip etmiş kitle artık herhangi bir şekilde yavaş tempoyu kaldıramıyor, hele hele büyük aksiyon beklenilen yonko arklarında.
Oda bölümlerde %25 gereksiz elementleri atsa, her bölümde değil tabii, bi sıkıntı kalmaz.