Kendini tutup okumayarak çin işkencesi dediği şeyden kurtulabilecekken buraya bitir artık yazan birisinin bunu yazması ne kadar da güzel. :sZoruna gittiyse git az ötede ağla bence.
Kendini tutup okumayarak çin işkencesi dediği şeyden kurtulabilecekken buraya bitir artık yazan birisinin bunu yazması ne kadar da güzel. :sZoruna gittiyse git az ötede ağla bence.
Mutlak adalet gereği öyle bir çömer ki Kuma gözden düşer. Akainu sırasında kavga bile çıkar.Şey merak ediyorum ben.
Şimdi bir kutsal ejder Akainu ile karşılaşsa şöyle bir çöm bir tur bineyim dese ne olur
Ağlamaya devam edeceksen ben muhabbeti sonladıracam.Kendini tutup okumayarak çin işkencesi dediği şeyden kurtulabilecekken buraya bitir artık yazan birisinin bunu yazması ne kadar da güzel. :s
Op yazdığın gibi eskiden de böyleydi. Bana göre Op'un maalesef en kötü yanı her zaman toz kondurmayan okuyucu kitlesi olmuştu. Az çok hatırlıyorum; Pain savaşında Naruto sırf gözü önünde bir arkadaşı öldüğü için öfkelenip güçlendiği için laf yapılırken (Sonrasında Naruto'nun, Pain'e nasihat çekerek yenmesi de etkiliydi), Ace öldüğü için Luffy'nin öfkelenip güçlenmesi yerine bayılmasını övüyorlardı. En ufak şeyden bile öven, diğer serileri yeren bir kitle vardı zamanında.Valla kabul etmeyeceğini biliyorum ama gözle görülür bir kalitesizlik var. Ben bu mangaya belki en efsane olduğu zamanlarda başladım o zamanlar da insanlar bazı şeylerin farkındaydı ama değişir diye umuyorlardı mesela yeni dünya cehennemi gerçekten cehennem olur diye düşünüyorduk sonra karşımıza belediye parkı çıktı.
Bunu diğer serilere de uyarlayabilirsin aslında gidip Got'u izlersen 6. sezonun, 7. sezonun hiç bir şekilde 8.'den daha az saçma olmadığını görürsün ama beklentin toparlamasıysa pek laf etmezsin. Adam kamyonu yuvarlamış aşağı doğru gidiyor satışları eskiye göre düşük olsa bile diğer mangalarla kıyaslarsak iyi haliyle aşağı doğru gitmeye de devam edecektir
Goroseilere siz Kustal Ejderlerin kuklasısınız diye atar yapan bir adamın öyle bir şeyi yapacağını pek hayal edemedim ben.Mutlak adalet gereği öyle bir çömer ki Kuma gözden düşer. Akainu sırasında kavga bile çıkar.
Buna bir şey demiyorum ama adam nefret ettiği seriyi artık okumaya devam etmez. Ben bırak nefret etmeyi çok sevdiğim seri artık haz vermiyor diye bıraktım.(Supernatural) 7-8'den sonra daha izlemedim. Beğenmiyorsan okuma yav. Bitirilmedi diye dert yananlar var burada.Valla kabul etmeyeceğini biliyorum ama gözle görülür bir kalitesizlik var. Ben bu mangaya belki en efsane olduğu zamanlarda başladım o zamanlar da insanlar bazı şeylerin farkındaydı ama değişir diye umuyorlardı mesela yeni dünya cehennemi gerçekten cehennem olur diye düşünüyorduk sonra karşımıza belediye parkı çıktı.
Bunu diğer serilere de uyarlayabilirsin aslında gidip Got'u izlersen 6. sezonun, 7. sezonun hiç bir şekilde 8.'den daha az saçma olmadığını görürsün ama beklentin toparlamasıysa pek laf etmezsin. Adam kamyonu yuvarlamış aşağı doğru gidiyor satışları eskiye göre düşük olsa bile diğer mangalarla kıyaslarsak iyi haliyle aşağı doğru gitmeye de devam edecektir