Fena değildi işte sıkıntı orada zaten.Animesi son 3-4 bolum bolum disinda fena degildi yaaa yapmayin
Fena değildi işte sıkıntı orada zaten.Animesi son 3-4 bolum bolum disinda fena degildi yaaa yapmayin
Bugun mesajlarini dogru gotuntuleyemiyoruz dmxksmdFena değildi işte sıkıntı orada zaten.
Gömmesen iyi insansın ama arada böyle hatalara düşüyorsun. Zoronavirüs hastaları tartışmalarını da yer yer takdir ediyorum.Nadir.
Açık açık desene meme yoktu o yüzden bitti diye.karakter derinliği de 3 5 kişi dışında yoktu tabi.
Luffy gözümden düşmüş bir karakter.Gömmesen iyi insansın ama arada böyle hatalara düşüyorsun. Zoronavirüs hastaları tartışmalarını da yer yer takdir ediyorum.
Ne zamandan sonra?Luffy gözümden düşmüş bir karakter.
Öyle bir anda olmuş bir şey değil.Zaman atlaması sonrası karakteri şu yeni nesil sönen ana karakteri gibi oldu iyice.Kendine haslığı kayboldu.Ne zamandan sonra?
Zoruna gittiyse git az ötede ağla bence.Okumazsın olur biter. Sen iradesizsin diye severek okunulan manga mı bitirilsin?
Valla kabul etmeyeceğini biliyorum ama gözle görülür bir kalitesizlik var. Ben bu mangaya belki en efsane olduğu zamanlarda başladım o zamanlar da insanlar bazı şeylerin farkındaydı ama değişir diye umuyorlardı mesela yeni dünya cehennemi gerçekten cehennem olur diye düşünüyorduk sonra karşımıza belediye parkı çıktı.İnsanlar serinin başında OP'un yaşattığı duyguları unutmuş o yüzden şimdi saçma bir şekilde gömüyor. Ben eminim okuyan ya da izleyen baştaki her insana neredeyse aynı duyguları yaşatmıştır OP. O yüzden efsane oldu. MF arc'ın, Ennies Lobby felan o arc'ların kaç sattığına bakın. O ana kıyasla şu an baya düşük gidiyor. İnsanlar da farkında. O sıralar seri zirvesini görmüştü. Ki normaldir. Bu her zaman böyle olmuştur. O zirveyi sürekli sürdürmesini beklemek saçma. Yine ara ara çıkışlar yapacaktır. O zamanki seviyesini görür mü bilemeyiz. Ama benim takıldığım nokta bu kadar kötü şekilde eleştirenlerin hala daha seriyi okumaya devam etmeleridir.
Bir de Toriko övmüşler burada. Laf olsun torba dolsun. Başka açıklaması yok.