e zaten neko için balık ezmesi yazmış :d neyse, inu dük olduğu için bende öyle çağrışım yaptı. inş ölmez yav.O zaman Nekomamuşi için kedilerin sevdiği bir şey yazabilirdi, ama bu şekilde yapmış. İnuaraşi'nin bir gözü toprağa bakıyor olabilir.
e zaten neko için balık ezmesi yazmış :d neyse, inu dük olduğu için bende öyle çağrışım yaptı. inş ölmez yav.O zaman Nekomamuşi için kedilerin sevdiği bir şey yazabilirdi, ama bu şekilde yapmış. İnuaraşi'nin bir gözü toprağa bakıyor olabilir.
Zaman ile ancak Zoro'nun ne kadar muhteşem biri olduğu açıklanırYani ben de buna yakın düşünüyorum ama inşallah zaman ile daha açıklayıcı veriler elde ederiz..
Odende kullanılan birincil malzeme olmayan bir şey demek istedim.e zaten neko için balık ezmesi yazmış :d neyse, inu dük olduğu için bende öyle çağrışım yaptı. inş ölmez yav.
Ölsün ya. Denjiro, Inu ölsün birileri : ))e zaten neko için balık ezmesi yazmış :d neyse, inu dük olduğu için bende öyle çağrışım yaptı. inş ölmez yav.
Zaman herşeyin ilacıdır Zoro hariç.Zaman ile ancak Zoro'nun ne kadar muhteşem biri olduğu açıklanır
Zaman da yetmez, yetemez Reis'e haklısınZaman herşeyin ilacıdır Zoro hariç.
Bu evrende bütün bitirişleri Lütfü yapıyor malesef. :/ Orta açar bizimki Kaido'ya gelişine gömsün diye Oda bu.Zaman da yetmez, yetemez Reis'e haklısın
Bu arada eğer Zoro bir atış yapacaksa bu bitiriş atışı olur
Ejderha Kellesi kesecek reyizZaman da yetmez, yetemez Reis'e haklısın
Bu arada eğer Zoro bir atış yapacaksa bu bitiriş atışı olur
minklerden de samuraylardan da bizimkilerden de hatta gelecekse filodan da birileri ölsün intikam ateşimize yakıt olsunÖlsün ya. Denjiro, Inu ölsün birileri : ))