Haha, o işlerden iyi anlıyor cidden xDÇünkü mesele kaç(iş)
Haha, o işlerden iyi anlıyor cidden xDÇünkü mesele kaç(iş)
Fujitora da kafes ittiriyordu. Ben dengemi kurdum o zaman. Zoro=Fuji, Luffy<=MingoEvet kaçar, dinlenir gücünü toplar sonra iş bitirir. Zoro da o arada kafes itiyordur. Ona göre dengeyi kur işte : ))
Yani bu arc Zoro'nun level atlayacağını varsayarsak Zoro bu sefer Luffy'nin dinlenip güç toplamasına yardımcı olabilir. O arada Law'ın Dof'a yara verdiği gibi yardımla Kaido'ya yara verebilir. Sonra Luffy gelir işi bitirir.
Evrende en birincidir kendisiHaha, o işlerden iyi anlıyor cidden xD
Ha Zoro'da bilerek işe karışmadı o zaman tamamFujitora da kafes ittiriyordu. Ben dengemi kurdum o zaman. Zoro=Fuji, Luffy<=Mingo
Luffy yine beleşe konacak desene. Bu arc da şaşırtmadın yanık lastik Monkey D Pafi
Evrende en birincidir kendisi
Kahkaha attım gece gece. bu nasıl fotoğrafOden 382 cm imiş Sbs de dendiğine göre;
Devir akıllı kılıçlar devri. Bunlara boşuna en iyi 21 zart zurt diye rütbe konmuyor. Sahibine göre büyüyüp küçülüyorlar. Rütbesi olmayan meyveler düşünsün. Misal Bb bile gura gura'yı yedikten sonra büyüdüOden 382 cm imiş Sbs de dendiğine göre;
Güç yüzüğü gibi diyorsun.Devir akıllı kılıçlar devri. Bunlara boşuna en iyi 21 zart zurt diye rütbe konmuyor. Sahibine göre büyüyüp küçülüyorlar. Rütbesi olmayan meyveler düşünsün. Misal Bb bile gura gura'yı yedikten sonra büyüdü