Reis elastik hareketlerle rakibi dumura uğratıyor, ne güzel çizmiş ama yaBaşı nere, ayağı nere bunun?
Reis elastik hareketlerle rakibi dumura uğratıyor, ne güzel çizmiş ama yaBaşı nere, ayağı nere bunun?
Hangi sahneymiş bu. Uçmuş uçmuş flamingo uçmuş.Yeni avatarım bittiniz siz..
Sertleştirme yapmadanda haki kullanıyorsun zaten, bunun pek çok örneği var sadece Tashigi değil.Ah bak bunu nasıl unutmuşum.Tüm kokacılara gelsin.Tashigi logiaya haki kullanıyor.
Yanlış olduğunu gördüyseniz inat etmeyin bir yere varamazsınız.
PH ı bastığı zaman işte tam o attığım kısımda çöp denizci askerlerini taramış Doffy sama hazretleri şu kıvraklık kimde var yav xdHangi sahneymiş bu. Uçmuş uçmuş flamingo uçmuş.
Yarım saattir dil döküp doğrusunu anlatmaya çalışıyorum Tashigi'nin kesmesi aklıma geldi ama evet bu da vardı doğru.Sağol bir kanıt daha sundun.Sertleştirme yapmadanda haki kullanıyorsun zaten, bunun pek çok örneği var sadece Tashigi değil.
Wikia mı? Tamam kardeş başka bir şey demiyorum. Duvara anlatsam daha iyi.Aynı arcta neden Tashigi'nin kılıcına koka çizmediğini ama bambuya koka çizdiğini de açıklasana.Hani bir anda karar vermiş de hakiyi göstermek için çizmiş ya o bakımdan.Sayfa yağmuru atmakla haklı çıkmıyorsun.Sana wikia bilgisini atayım kokaya dair.Koka hakinin direk kendisidir demiyor.
https://one-piece-cruise.fandom.com/wiki/Busoshoku:_Koka
Bushoshoku Haki'nin özel bir şeklidir diyor koka için.
Bilemiyorum fakat belli bir yerden sonra Mangaka belli etti yani bunu. Bir yere kadar rastgele çiziyor gibiydi. Artık Luffy ile beraber mi yoksa kafa karıştırıyor diye mi böyle yaptı bilmiyorum.Bununla ilgili bir teori var; biz seriyi seri içindeki bazı karakterlerin -özellikle Luffy'nin- gözünden takip ediyoruz. Ne zaman Luffy haki öğrendi ve koka görmeye başladı biz de görmeye başladık.
Pinky-sama yine yargı dağıtmış.PH ı bastığı zaman işte tam o attığım kısımda çöp denizci askerlerini taramış Doffy sama hazretleri şu kıvraklık kimde var yav xd
Açıkladın mı da wikiye geçiyorsun bir dur hele.Neyse açıklayacağın zamanı dört gözle bekliyorum.Wikia mı? Tamam kardeş başka bir şey demiyorum. Duvara anlatsam daha iyi.
Bilemiyorum fakat belli bir yerden sonra Mangaka belli etti yani bunu. Bir yere kadar rastgele çiziyor gibiydi. Artık Luffy ile beraber mi yoksa kafa karıştırıyor diye mi böyle yaptı bilmiyorum.
Açıkladım ama anlamak istemiyorsun uğraşmayacağım daha fazla. :/Açıkladın mı da wikiye geçiyorsun bir dur hele.Neyse açıklayacağın zamanı dört gözle bekliyorum.
Geçen attığım flamingo avlayan maymun gifini düşün.Reis elastik hareketlerle rakibi dumura uğratıyor, ne güzel çizmiş ama ya