Sus ve git burdan karpeeeGeçen attığım flamingo avlayan maymun gifini düşün.
Atmayayım yine dedim malum vahşet falan :/
Sus ve git burdan karpeeeGeçen attığım flamingo avlayan maymun gifini düşün.
Atmayayım yine dedim malum vahşet falan :/
Crocodile Teach vs Luffyde Luffynin caninin yanmasina şaşıran adamYıl olmuş 2020 hala Crocodile savunmaları yetmiyor... Üstüne 2020 hala sertleştirme basılmadan haki olmaz diyorlar.
Dof fanlarının hepsi mi okuduğunu anlamıyor?Yıl olmuş 2020 hala Crocodile savunmaları yetmiyor... Üstüne 2020 hala sertleştirme basılmadan haki olmaz diyorlar.
Crocodile fanlarını acı çekmesinler diye vuralım derim.
Hatta “lostok değil mi?” diyor.Crocodile Teach vs Luffyde Luffynin caninin yanmasina şaşıran adam
Crocodile haki nedir biliyor mu şüpheli. Luffyi canı acimaz biliyor
Croco'nun Kaido'ya garezi varsa iyi olur. Wano'ya adam lazım.Dof fanlarının hepsi mi okuduğunu anlamıyor?
Yoksa işlerine mi gelmiyor?
Reis, Crocoya su tabancası ile saldırsak yaralayabilir miyiz? :/Dof fanlarının hepsi mi okuduğunu anlamıyor?
Yoksa işlerine mi gelmiyor?
Neeeeeeee? Kör oldum.Crocodile Teach vs Luffyde Luffynin caninin yanmasina şaşıran adam
Crocodile haki nedir biliyor mu şüpheli. Luffyi canı acimaz biliyor
Bilmiyorum fakat sanmam. I'D olayindan sonra Teach de çıkar diye düşünüyorum ben.Croco'nun Kaido'ya garezi varsa iyi olur. Wano'ya adam lazım.
Sana küçümseyen gözlerle mi bakayım? :EReis, Crocoya su tabancası ile saldırsak yaralayabilir miyiz? :/
Kaido’dan tek yiyecek odun lazım.Croco'nun Kaido'ya garezi varsa iyi olur. Wano'ya adam lazım.
Allah’a bin şükür Dof fanı olmayacak kadar zevk sahibiyim. Fakat Croco’ya göre Dof olmuş bir karakter. Croco anca Dof’un beta versiyonu olur. Dof Coca Cola’ysa, Crocodile Le Cola’dır.Dof fanlarının hepsi mi okuduğunu anlamıyor?