Luffy'nin silahlanma hakisi daha da parlak çizilmeye başlanıyor dövüşün sonlarına doğru ama taşırma yok yine deSonralarında Luffy'de de taşıyordu yanlış hatırlamıyorsam bu dövüşte.
Luffy'nin silahlanma hakisi daha da parlak çizilmeye başlanıyor dövüşün sonlarına doğru ama taşırma yok yine deSonralarında Luffy'de de taşıyordu yanlış hatırlamıyorsam bu dövüşte.
Kata'nın b.hakisinin üstün geldiği yerler çok zaten ben şundan bahsetmiştim. Sağ üst panel be carefull handLuffy'nin silahlanma hakisi daha da parlak çizilmeye başlanıyor dövüşün sonlarına doğru ama taşırma yok yine de
Öyle gibi duruyor harbiden.Yumruklar çarpıştıktan sonra da kral haki efektleri var.Kata'nın b.hakisinin üstün geldiği yerler çok zaten ben şundan bahsetmiştim. Sağ üst panel be carefull hand
Luffy'nin ana karakter olduğunun farkında olan bir Zoro fanı ha! Gözlerim yaşardıLuffy'yi şu an Kaido ve BM araya alıp sabaha kadar dövseler, 2 gün sonra Luffy daha güçlü olarak karşılarına çıkar. Adam ana karakter yani, yapacak bir şey yok.
Yazımı düzgünce okusan keşke hala haklı çıkma derdindesin yahu. Biraz mantıklı ol.Zoro logia Monet'in yanağını keserken nerede çizilmişti kapkara gösterebilir misin ?
Arkadaş yanlış biliyorsun bari ısrar etme hedefin bana kafayı yedirmek mi ? :S
Yeni avatarım bittiniz siz..Atayım.
Tortuga'ya ayıp olacak ama buradan daha rahat ulaşıyorum.
https://mangadenizi.com/manga/one-piece-renkli
Bununla ilgili bir teori var; biz seriyi seri içindeki bazı karakterlerin -özellikle Luffy'nin- gözünden takip ediyoruz. Ne zaman Luffy haki öğrendi ve koka görmeye başladı biz de görmeye başladık.Yazımı düzgünce okusan keşke hala haklı çıkma derdindesin yahu. Biraz mantıklı ol.
Ne yazdım onu bile 5 yaşinda çocuğa anlatır gibi mi anlatayım? "Başta böyle çiziliyordu. Onun öncesinde de siyahlı çizdiği oluyordu ama oturtmamıştı daha MF de bile gördük bunu. Fakat BAA ve Punk Hazard ile beraber bunu oturttu. Dressrosa da ise ne var ne yok çizdi"
Bak Zoro Monet saldırısı siyah değil diyon. Aynı tip saldırı Kuja zamanı.
MF zamanı Hancock, Jozu, Vista, Marco hiç biri siyahlı değil.
Ray de nerede siyahlik diyorsun. Siyahlik yok ama belli olmuyor mu sence?
Shabondy Luffy'nin hani nerde sahnesi gibi.
Fakat daha sonra Mangaka bunu belli etmeye başladı.
Smoker, Luffy, Vergo vb. hep belli ederek çizdi. Dressrosa'yı söylemiyorum bile...
Daha açıklayayım mı?
Yazımı düzgünce okusan keşke hala haklı çıkma derdindesin yahu. Biraz mantıklı ol.
Ne yazdım onu bile 5 yaşinda çocuğa anlatır gibi mi anlatayım? "Başta böyle çiziliyordu. Onun öncesinde de siyahlı çizdiği oluyordu ama oturtmamıştı daha MF de bile gördük bunu. Fakat BAA ve Punk Hazard ile beraber bunu oturttu. Dressrosa da ise ne var ne yok çizdi"
Bak Zoro Monet saldırısı siyah değil diyon. Aynı tip saldırı Kuja zamanı.
MF zamanı Hancock, Jozu, Vista, Marco hiç biri siyahlı değil.
Ray de nerede siyahlik diyorsun. Siyahlik yok ama belli olmuyor mu sence?
Shabondy Luffy'nin hani nerde sahnesi gibi.
Fakat daha sonra Mangaka bunu belli etmeye başladı.
Smoker, Luffy, Vergo vb. hep belli ederek çizdi. Dressrosa'yı söylemiyorum bile...
Daha açıklayayım mı?
Başı nere, ayağı nere bunun?Yeni avatarım bittiniz siz..