Şu renkli manga linkini atsana Doffy nin avatarını yapayım bir sürü çıkar oradan xdYok ya. Luffy'nin olduğu yerde bossu başkasının yenmesi ne haddine.
Şu renkli manga linkini atsana Doffy nin avatarını yapayım bir sürü çıkar oradan xdYok ya. Luffy'nin olduğu yerde bossu başkasının yenmesi ne haddine.
Kata resmen sıvandı, harcandı başka açıklaması yok.. Hala diyorum görmediklerimizi eleyerek en güçlü sağ kol.Millet kılıçtan haki taşırıyor.Kata ise yumruklardan
Atayım.Şu renkli manga linkini atsana Doffy nin avatarını yapayım bir sürü çıkar oradan xd
Yahu niye bazı şeyleri tek tek anlattırıyorsun anlamak mı istemiyon? Başta böyle çiziliyordu. Onun öncesinde de siyahlı çizdiği oluyordu ama oturtmamıştı daha MF de bile gördük bunu. Fakat BAA ve Punk Hazard ile beraber bunu oturttu. Dressrasa ise ne var ne yok çizdi. Hakili veya hakisiz saldırıları gösteriyordu siyah çizerek. BAA, Punk Hazard da bile çizdi bunları yani hala neyi anlatıyorsun?O zaman daha kötü.3 haki birden tanıtıldıktan sonra çizildiyse.
Tanıtım yapıldıktan sonra çizmiyordu diyemezsin.
Sonralarında Luffy'de de taşıyordu yanlış hatırlamıyorsam bu dövüşte.Millet kılıçtan haki taşırıyor.Kata ise yumruklardan
En güçlü sağ kol Marco ya da Kata diye düşünüyorum ben de zaten.Reis daha güçlü dönecek zaten yaşarsa sıkıntı yokKata resmen sıvandı, harcandı başka açıklaması yok.. Hala diyorum görmediklerimizi eleyerek en güçlü sağ kol.
Manga sayfası mı atayım, ne istiyorsun? Kabul etmek istemiyorsan etme tamam da uzatmak niye?Manga bazlı gerçek mi? Ahahaha aynen komik gülmeye devam ediyorum Doffynin zırh hakisine zayıf diyen birine insanlar güler zaten ..
Zoro logia Monet'in yanağını keserken nerede çizilmişti kapkara gösterebilir misin ?Yahu niye bazı şeyleri tek tek anlattırıyorsun anlamak mı istemiyon? Başta böyle çiziliyordu. Onun öncesinde de siyahlı çizdiği oluyordu ama oturtmamıştı daha MF de bile gördük bunu. Fakat BAA ve Punk Hazard ile beraber bunu oturttu. Dressrasa ise ne var ne yok çizdi. Hakili veya hakisiz saldırıları gösteriyordu siyah çizerek. BAA, Punk Hazard da bile çizdi bunları yani hala neyi anlatıyorsun?