Ne demek iyi değil kafese bile haki eklemiş baksana.Dof'un silahlanması iyi değil bulunduğu seviyeye göre.
Havaya bile haki ekleyecekti de mangaka izin vermemiş.
Ne demek iyi değil kafese bile haki eklemiş baksana.Dof'un silahlanması iyi değil bulunduğu seviyeye göre.
Abi Law konusunda zaten mangada okurken dedim boss u Law kesecek herhalde diye hala diyorum 2 vs 1 atıldı hala Doffy zayıf bilmem ne adama nihai saldırı Law verdi zaten ondan sonra Luffy de halletti..
Sana iyilik yapmış. Manganın güzelliğini sonradan fark edenlerdenim.
Reisin hakisi fazladır yapar falan ama ne hikmetse g4e çizik atamadıNe demek iyi değil kafese bile haki eklemiş baksana.
Havaya bile haki ekleyecekti de mangaka izin vermemiş.
Kılıçta haki olmasa kokanın sertliğine dayanamaz ve kırılırdı ama kırılmadı.Haki sahibi bütün karakterler saldırılarında haki kullanıyorlar.Zoro'nun Monet'i kesmesi gibi özel durumlar haricinde Zoro zarar vermeme amacı güttü.Zoro kılıca önem veriyor koka basıyor Law belki öyle meyve kullanamadığı için basmıyor.Ama haki kullanıyor.Çünkü Vergo'nun hakisini aşarak onu böldü.Eskiden bunu yapamamış zamanında.Haki seviyesi arttığı için artık aşabiliyor.Dediğin gibi overheat saldırısında kılıcı ısıdan hasar almıyor karşılıyor çünkü haki var.Tel mermi karşılıyor vs..Law ile kıyaslamıyorum o yanlış anlaşılmasında.
Doffy hakili eliyle kılıcı sıkarken kılıçta haki yoktu. Doffy her sicimi hakiyle kullanıyor olsa Law'ın hakili elini de keserdi herhalde. Hele zaten o sicimler Law'ın iki kere içinden geçti. Hakili olsalar Law devam edemezdi.
Birde hakiyi gösteriyorlar zaten. Yanlış hatırlamıyorsam bir tek uyanışta hakiyi gösterdi.
Manga bazlı gerçek mi? Ahahaha aynen komik gülmeye devam ediyorum Doffynin zırh hakisine zayıf diyen birine insanlar güler zaten ..Şu konuşmada, manga bazlı bir gerçeği dile getirip iddia ettiğin şeyin olasılığı hakkında konuşmak nasıl boş konuşmak oluyor anlamadım ama sen de anlamazsın muhtelemen o yüzden hazır komik gelmiş sana, gülmeye devam et lütfen.
Gamma Knife sonrası gücü %3.5'a düştü ya o yüzdendir. Sonra 3.5 attı zaten...Reisin hakisi fazladır yapar falan ama ne hikmetse g4e çizik atamadı
G4ü görememesi de o sebepten zaten hep Kata da kendini deşti o da %2ye falan düşmüştür.Gamma Knife sonrası gücü %3.5'a düştü ya o yüzdendir. Sonra 3.5 attı zaten...
Buralara kadar çizilmiyordu zaten. Fakat Dressrosa zamanı gayet çiziliyordu be MW bunu biliyorsun söylettirme bari. :SKaç sene olmuş hala hakiyi kokadan ibaret sanmayın.Şunu bir zahmet öğrenin.
Görüyor musun ? Nerede hani çizmiş mi ? Çizmediyse yok.Güzel.Devam.