Doffy nin klonu çıkınca bizim forumda şok xdYalnız orada hepsi sevinmişti ya. Law, Luffy, Violet, Riku nasıl bu kadar mal olabiliyorlar.
Doffy nin klonu çıkınca bizim forumda şok xdYalnız orada hepsi sevinmişti ya. Law, Luffy, Violet, Riku nasıl bu kadar mal olabiliyorlar.
Ona inanan olmuş mu yani.Doffy nin klonu çıkınca bizim forumda şok xd
La MW yapma etme ipler dayanıklı ya. Haki var deme :Sİplerde haki var saçmalama.Meteor da kesiyor bölen meyve de karşılıyor haki var elbet.İplere koka basması ayrı birşey vücuduna basması gibi.
Yahu Law'ın meyve diyon hala onun olayı net olarak açıklanmadı ki neyi ondan örnek veriyon?@Sir Crocodile
Haki olduğunun kanıtı Law'ın meyveyle ipleri bölememesi zaten.
Law operasyon meyvesiyle denizci gemisini bile böldü yapboz yaptı.İpleri de bölmesi gerekirdi ancak bölemedi.
Tekrar diyorum.Haterlık yapacağım diye saçmalama.Yahu Law'ın meyve diyon hala onun olayı net olarak açıklanmadı ki neyi ondan örnek veriyon?
Onun dışında gemi bölmek ile sicim ipi kesmek arasinda farkı sana anlatayım mı cidden?
Kardeşim o sahneyi Mangaka bize göstermedi bile hala haterlik diyorsun ya.Tekrar diyorum.Haterlık yapacağım diye saçmalama.
Logia Smoker Law ile çarpışırken elinden çıkan tellerle mefta oldu.Adamın suratında boydan boya desen var.Hala teller dayanıklı haki yok diyorsun.Seni Oda'ya havale ediyorum.
Hakisi zayıf o zaman. Ateşli sicimi bir kılıcı kıramıyor.Tekrar diyorum.Haterlık yapacağım diye saçmalama.
Logia Smoker Law ile çarpışırken elinden çıkan tellerle mefta oldu.Adamın suratında boydan boya desen var.Hala teller dayanıklı haki yok diyorsun.Seni Oda'ya havale ediyorum.
Yav olmasa da bile klon gibi bir şey beklemiyordum ben Kyros kafayı kesince aha dedik ne olacak ? Senin aklına gelir mi? Adam ip meyvesiyle kafes açıyor, klon yapıyor, uçuyor, tabanca gibi mermi atıyor en son tv felan yapıyordu adkalkdaş meyve buglu resmen bulutlara tutunarak uçmak ney laOna inanan olmuş mu yani.