Çeviri grupları bırakmıştı ya çevirmeyi, o yüzden herhalde.Japonca'sına neden ulaşılamıyor? Bir sorun mu var?
Çeviri grupları bırakmıştı ya çevirmeyi, o yüzden herhalde.Japonca'sına neden ulaşılamıyor? Bir sorun mu var?
Çeviri grupları ingilizceye çevirmiyorlar mıydı? Japoncası'na ulaşamamakla ne alaka bu?Çeviri grupları bırakmıştı ya çevirmeyi, o yüzden herhalde.
Japonca'ya ulaşamama sorunu yok ki. Çevirecek grup yok sadece. Yeni bölüm ise gelecek, en kötü pazar günleri orijinal çevirisi çıkıyor.Çeviri grupları ingilizceye çevirmiyorlar mıydı? Japoncası'na ulaşamamakla ne alaka bu?
Ben olaya çok alakasızmışım galiba. Anlayamadım.
Spoilerlarda bölüm hakkında bilgi var değil mi? Ne konuşuyorsunuz bilmiyorum yeni bölüm var mı, gelecek mi daha çözemedim şahsen.
Yani İngilizce'ye çevrilmedikten sonra ha Japonca ha Korece, fark etmez.Çeviri grupları ingilizceye çevirmiyorlar mıydı? Japoncası'na ulaşamamakla ne alaka bu?
Ben olaya çok alakasızmışım galiba. Anlayamadım.
Spoilerlarda bölüm hakkında bilgi var değil mi? Ne konuşuyorsunuz bilmiyorum yeni bölüm var mı, gelecek mi daha çözemedim şahsen.
Ama Japonca'dan Korece'ye, Korece'den İngilizce'ye çevirecek gruplar var.Japonca'ya ulaşamama sorunu yok ki. Çevirecek grup yok sadece. Yeni bölüm ise gelecek, en kötü pazar günleri orijinal çevirisi çıkıyor.
Çok beklersin onu sen. 5 senede bitirecem diye turbo hıza geçmiş, her şeyi yalapşap geçip, hemen hemen bütün karakterleri harcayacak bu herif. Belli.Shachi daha çok gözümü aldı. Biraz daha fazla işlenseler, birazcıcık. Gidişatları hayal kırıklılığımı devam ettiriyor.
Kalp korsanları özellikle şu şahıs içinÇok beklersin onu sen. 5 senede bitirecem diye turbo hıza geçmiş, her şeyi yalapşap geçip, hemen hemen bütün karakterleri harcayacak bu herif. Belli.
Sulong'u arkadaki gibi olacaksa hiç olmasın.Kalp korsanları özellikle şu şahıs için
Wano son kurşunum. Bir işe yaradılar yaradılar. Yine olmaz sıkıntı oluştururlarsa vay Law'ın haline, dilimden düşmezler.
Mangastream gittiğinde beri kaçak yollarla manga okuma piyasası ölmüş durumda.Spoiler dün gelmiş ama bugün bölüm yok. Yeni bölüm ne zaman çıkacak, bilgisi olan var mı?
Yapılan tek fanart bu olduğundan buna kalıyoruz.Sulong'u arkadaki gibi olacaksa hiç olmasın.
O ne öyle. Ne şirin, ne karizmatik.
Tipsiz şey.
O tayfadan bir şey bekleme. Kaptanlarının meyvesini bile doğru düzgün geliştirmemiş adam, elektro bile vermediği minkli tayfaya ne katar?
Ki zaten güçlü bir tayfa olmalarını da istemem. Law onları toplarken amacı başkaydı zaten.