Anca gülersin zaten. Zoro olsa olsa İmparator Penguen'i olur.
Maymun olmaktan iyidir reisAnca gülersin zaten. Zoro olsa olsa İmparator Penguen'i olur.
Doğrudur.Kucaktan kucağa gezen kaptana kucaktan kucağa gezen sağ kolBi iki dandik kimyasaldan kafayı kırmamış en azından. Zoro'ya verseler aynısını sırıtmaz bile. İşte karakter ve güç farkı.. Herkes kendi seviyesine göre sağ kol alıyor.
Zoro olmadan East Blue'yu bile geçemezdi seninkisi...Anca gülersin zaten. Zoro olsa olsa İmparator Penguen'i olur.
Buggy bunu hapsettiğin de kafesi kimin sırtladığını unutmuşlarZoro olmadan East Blue'yu bile geçemezdi seninkisi...
Zoro aynı şekilde Mihawk tarafından kesildi ve bilincini bile kaybetmedi. East Blue dönemi oldu bu. Koskoca NW içerisinde aynı yarayı alan Killer, Allah'ına kavuştu. Cidden Killer'a fazla gelir şu an Zoro. Belki seri sonunda düello etme şansını yakalar.Doğrudur.Kucaktan kucağa gezen kaptana kucaktan kucağa gezen sağ kol
Luffy fanları böyledir. İnsanlar bile Zoro'yu gördüğü için Luffy'e yardım ediyordu. Alabasta'nın sonuna kadar kaptan Zoro'ydu zaten. Herkes Zoro'yu kaptan sanıyordu. Luffyciler avutsun kendini...Buggy bunu hapsettiğin de kafesi kimin sırtladığını unutmuşlar
Taa east blue döneminde 9 gün güneşin altında aç kalan Zoroya açlıktan bayıldı demek abesle iştigaldir,küfürdür ve haramdır.Sen bunu bir düşün de gel haydi.Zoro aynı şekilde Mihawk tarafından kesildi ve bilincini bile kaybetmedi. East Blue dönemi oldu bu. Koskoca NW içerisinde aynı yarayı alan Killer, Allah'ına kavuştu. Cidden Killer'a fazla gelir şu an Zoro. Belki seri sonunda düello etme şansını yakalar.
Luffy fanları böyledir. İnsanlar bile Zoro'yu gördüğü için Luffy'e yardım ediyordu. Alabasta'nın sonuna kadar kaptan Zoro'ydu zaten. Herkes Zoro'yu kaptan sanıyordu. Luffyciler avutsun kendini...
Harbiden öyle ama he. Zoro, Luffy’nin en büyük şansıdır her anlamda.Luffy fanları böyledir. İnsanlar bile Zoro'yu gördüğü için Luffy'e yardım ediyordu. Alabasta'nın sonuna kadar kaptan Zoro'ydu zaten. Herkes Zoro'yu kaptan sanıyordu. Luffyciler avutsun kendini...
Seninkisi Luffy olmasa açlıktan ölecekti. Luffy tek başına bir şekilde hayatta kalmış. Seninkisi en son açlıktan ölecekti geldi Luffy abesi kurtardı.Zoro olmadan East Blue'yu bile geçemezdi seninkisi...