Al o zaman benden sana gelsin daha doğrusu kardeşimden o da Zoro fanıYa ben zaten Luffy’i seviyom. Ama hayat şartları beni laf atmaya zorluyor :/
Al o zaman benden sana gelsin daha doğrusu kardeşimden o da Zoro fanıYa ben zaten Luffy’i seviyom. Ama hayat şartları beni laf atmaya zorluyor :/
Bak yine çok haklısın reis hatta Zoro can sıkıntısından bayılmış biz göremedik büyük oyunu.Killer, Zoro'nun can sıkıntısını bile öldüremedi.
O hali ile karının kızın yardımına muhtaç etti.Bu fazlası ile yeter sizin tayfaya.Gerçi hasır şapka tayfası kucaktan kucağa gezmeye alışkın.Killer, Zoro'nun can sıkıntısını bile öldüremedi.
Kabusu oldu yeşilin..ben en son karabasan gördüğümde böyle fırlamıştım yataktan.O hali ile karının kızın yardımına muhtaç etti.Bu fazlası ile yeter sizin tayfaya.Gerçi hasır şapka tayfası kucaktan kucağa gezmeye alışkın.
Zoro'yu şiş kebap yaptı daha ne yapsın!!Killer, Zoro'nun can sıkıntısını bile öldüremedi.
Senin favorin olsaydı o kadar insanı koruyup iki rakiple aynı anda dövüşebilir miydi acaba? Açlıktan bayıldı adam. Açlık, Killer'den daha güçlü bi rakip...Bak yine çok haklısın reis hatta Zoro can sıkıntısından bayılmış biz göremedik büyük oyunu.
Zoro tek atıp geçti yalnız. İkinci bir bakış bile atmadı.O hali ile karının kızın yardımına muhtaç etti.Bu fazlası ile yeter sizin tayfaya.Gerçi hasır şapka tayfası kucaktan kucağa gezmeye alışkın.
Zoro şiş kebap olduysa, Killer karnıyarık olmuştur.Zoro'yu şiş kebap yaptı daha ne yapsın!!
Sargılarlarken artık ne yaptılar deniz yosununa kim bilir
Aksilik bir de kafa yerinde olsa ne olacaktı acaba.Çökmüş hali bunu yapıyor ise ya Killer baya hayvan gibi güçlü ya da Zoro çöp....Kabusu oldu yeşilin..ben en son karabasan gördüğümde böyle fırlamıştım yataktan.
Adam 3 4 tane off panel çizmiş dövüş ile ilgili ama tek attı demek.İyi böyle avutun kendinizi.Senin favorin olsaydı o kadar insanı koruyup iki rakiple aynı anda dövüşebilir miydi acaba? Açlıktan bayıldı adam. Açlık, Killer'den daha güçlü bi rakip...
Zoro tek atıp geçti yalnız. İkinci bir bakış bile atmadı.
Zoro şiş kebap olduysa, Killer karnıyarık olmuştur.
Hayır tam tersi beni Luffy sevdası zorluyor :/Seni Zoro sevdası zorluyor hayat değil. :/
Vayyy güzelmişAl o zaman benden sana gelsin daha doğrusu kardeşimden o da Zoro fanı
Adam 3 4 tane off panel çizmiş dövüş ile ilgili ama tek attı demek.İyi böyle avutun kendinizi.