Üye silindi 1004
Zoro güncelde Luffy'den daha güçlü.
Alpamis başlattı sanırım. Şaşırdık mı? Hayır. HahahaBilmiyorum ama ben Ace ile ilgili yazıyordum ağzımdan yani klavyemden gram Zoro ile ilgili bir söz çıkmamıştı
Aynen şaftı kaymış. Gücünün sadece yüzde birini kullandı. Tam olsaydı alırdı Zoro’yu.Killer'e vah vah çünkü adamın şaftı kaymış ve olay onun gücü çünkü bu halde bile Zoro'ya bu adam güçlü dedirtebiliyor.
Yok oralara mangadan da baktım, sahneleri de biliyorum. Ben senin animeden takip ettiğini düşünüp kandırayım demiştim ama olmadı.Atlamadım reis. Bütün sahne boyunca bu dediklerimden başka bir şey olmuyor. Sen animeden izledin sanırım
ÇakallllYok oralara mangadan da baktım, sahneleri de biliyorum. Ben senin animeden takip ettiğini düşünüp kandırayım demiştim ama olmadı.
Napayım la o kadar lüzumsuz bir konu üzerine tartışıyorsunuz ki trollemesem içimde kalırdı.Çakallll
Ya ben zaten Luffy’i seviyom. Ama hayat şartları beni laf atmaya zorluyor :/Napayım la o kadar lüzumsuz bir konu üzerine tartışıyorsunuz ki trollemesem içimde kalırdı.
Zeff’in durumu daha berbat sonuçta uzvunu kopartmış onun üzerine açlıktan bayılmıyor....Zeff'ten önce Sanji var. 10 yaşında çocuk.
5 günlük yemekle 25 gün idare ediyor sonra 2 aydan fazla aç.
Killer, Zoro'nun can sıkıntısını bile öldüremedi.Zoro aç ,Killer ise paşa çocuğu.
Seni Zoro sevdası zorluyor hayat değil. :/Ya ben zaten Luffy’i seviyom. Ama hayat şartları beni laf atmaya zorluyor :/