onu forumun dinazorlarına sormak lazımKonunun linki ve ssleri vardır sende şimdi.......
onu forumun dinazorlarına sormak lazımKonunun linki ve ssleri vardır sende şimdi.......
O dino tayfadan sanıyordum seni de...... Bir parça xayal kırıklığı yaşadım şuan.onu forumun dinazorlarına sormak lazım
Zoro vs goku yoksa Zoro vs Kaido açın demokrasilerde çare tükenmez. İkisi de güçleri görülmüş karakterler sonuç olarak.Zoro vs Goku açılmalı. Bu ayıbın üstü örtülmemeli........
%10dan aşağı almaz Zoro.... alksdjfşalskjdfZoro vs goku yoksa Zoro vs Kaido açın demokrasilerde çare tükenmez. İkisi de güçleri görülmüş karakterler sonuç olarak.
Ortada kesin bir şey varmış gibi bunu savunmanız da ayrı bir ironi. Diyelim ki öyle, bana bir kişi gösterebilirmisin, geçmişte herhangi bir imparatorla savaşıp kaybetmeyen ve güncel olarak imparatordan zayıf olan bir karakter.Mihawk'ın Shanks'le Yonko olmadan önce savaştığı ortaya çıkınca siteye 2 ay uğramayan kılıç fetişisti mi söylüyor bunları
Yok mu ulen şöyle kılıç fanı akşama kadar tartışalım canım sıkıldı. xd
@Millennium Wizardzoro vs goku tekrar açılırsa forum yıkılır.
Forum bu dediğine hazır değil. Arada biz de kaynarız saşjkdfhasdjkfh
İnternette kara delik oluşturur çok iddialıyım .Forum bu dediğine hazır değil. Arada biz de kaynarız saşjkdfhasdjkfh
İtaçi fanları kendini gölgelerin arasında gizlemişti. Tam açığa çıkma vakitleri aksdjfşlaskjdfİnternette kara delik oluşturur çok iddialıyım .
lol, itaçi alır.