Üye silindi 1004
İtachi fanları onun uğruna adam bıçaklıyor .İtaçi fanları kendini gölgelerin arasında gizlemişti. Tam açığa çıkma vakitleri aksdjfşlaskjdf
Zoro orta zorlukta İtachi’yi indirir sanmıyorum.lol, itaçi alır.
İtachi fanları onun uğruna adam bıçaklıyor .İtaçi fanları kendini gölgelerin arasında gizlemişti. Tam açığa çıkma vakitleri aksdjfşlaskjdf
Zoro orta zorlukta İtachi’yi indirir sanmıyorum.lol, itaçi alır.
indireceğini sanmaman normal. itaçi kunai atmadan kazanır.İtachi fanları onun uğruna adam bıçaklıyor .
Zoro orta zorlukta İtachi’yi indirir sanmıyorum.
10.000 tane kunai falan atması lazım. Diğer türlü terlemez bile Zoro. Zoro çok daha güçlüdür İtachi’den.indireceğini sanmaman normal. itaçi kunai atmadan kazanır.
Şaringan lenslerini takıp yapıyorlardır..........İtachi fanları onun uğruna adam bıçaklıyor .
Zoro orta zorlukta İtachi’yi indirir sanmıyorum.
En büyük hayalim çok büyük İtachi fanları kalabalığıyla Zoro fanlarının tartışmasını izlemekŞaringan lenslerini takıp yapıyorlardır..........
bi raiton bi de katon çaksa zoro pert lan. raiton çakıp diz çöktürüp kafasını ezerken katonu da çakıp bitirecek işte.10.000 tane kunai falan atması lazım. Diğer türlü terlemez bile Zoro. Zoro çok daha güçlüdür İtachi’den.
btw çivilere nerdeyse giden adam kunaileri nasıl karşılayacak ahaha10.000 tane kunai falan atması lazım. Diğer türlü terlemez bile Zoro. Zoro çok daha güçlüdür İtachi’den.
Hahaha İtachi kan kusmadan dediklerini yapabilir mi acaba? Pica’ya attığı slashi İtachi’ye atsa Sasuke’nin intikam almasına gerek kalmazdı.bi raiton bi de katon çaksa zoro pert lan. raiton çakıp diz çöktürüp kafasını ezerken katonu da çakıp bitirecek işte.
itaçinin genjutsusunda istediği fodderı biçebilir ahahHahaha İtachi kan kusmadan dediklerini yapabilir mi acaba? Pica’ya attığı slashi İtachi’ye atsa Sasuke’nin intikam almasına gerek kalmazdı.
Zoro’nun vücudunda çakra olmadığından genjutsuyu unut. Zaten Zoro’nun kas gücüne İtachi yetişemez. Çenesine yumruğu oturtsa İtachi annesine babasına kavuşuritaçinin genjutsusunda istediği fodderı biçebilir ahah